Accountmanager zakelijke diensten
Joep at Work
Rotterdam, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Als Junior Account Manager ben je verantwoordelijkvoor het opvolgen van nieuwe leads om deze vervolgens om te zettennaar langdurige contracten.

Je hoeft dus geen leads binnen te halenmaar enkel op te volgen. Je hebt ervaring om rechtstreeks met deeindgebruiker contracten af te sluiten en kan daarnaast ook heelgoed sparren’ met het bestaande netwerk.

Vanuit hun behoeftes benjij in staat om een gedegen advies met bijbehorend financieelvoorstel aan klant te presenteren. Daarnaast vind je het als JuniorAccount Manager leuk om een relatie op te bouwen met nieuwebusinesspartners.

Wil jij werken in een informeel jong team bij eeninternationaal bedrijf? Solliciteer dan als Junior Account Managerin hartje Rotterdam! Bij welke werkgever kom ik als Junior AccountManager terecht?

Onze opdrachtgever (opgericht in 1979) is één vanEuropa’s vooraanstaande en bank-onafhankelijke aanbieders vanIT-leasing en diensten op het gebied van informatie- encommunicatie technologie.

Met meer dan 500 IT-specialisten enfinanciële deskundigen biedt onze opdrachtgever een totaalpakketIT-infrastructuurdiensten, van planning en financiering via inkoopen implementatie tot het inzamelen en remarketen van apparatuur inde specifieke centra voor verkoopbemiddeling en logistiekeafhandeling.

Sinds de oprichting werkt onze opdrachtgeveronafhankelijk van fabrikanten, leveranciers en banken. Hierdoorzijn de klanten van onze opdrachtgever verzekerd van onpartijdig,objectief en doelgericht advies.

Deze organisatie is gevestigd in14 Europese ;De sfeer binnen het bedrijf kenmerkt zich alsinformeel en professioneel. Het team bestaat vooral uit jongemensen.

Er wordt vol energie gewerkt en er is voldoende ruimte voorpersoonlijke aandacht en humor. Wat ga ik doen als Junior AccountManager?

 • Opvolgen van B2B leads; Leads omzetten naar langdurigeleasecontracten; Sparren met klanten en hen adviseren; Opstellenvan offertes en contracten;
 • Verzorgen van klantpresentaties;Bezoeken van klanten. Wat staat er tegenover? Salaris tussen € ,-en € ,- bruto op basis van 40 uur;
 • Uitstekende secundairearbeidsvoorwaarden; Goede bonusregeling; Auto, telefoon en laptopvan de zaak; Dagelijks verse lunch;
 • Centrale locatie in Rotterdamcentrum; Doorgroeimogelijkheden zijn grotere projecten enportefeuilles. Wat moet ik kunnen voor de vacature Junior AccountManager?

 • Minimaal HBO denk- en werk niveau; Commerciële ervaring;Ervaring in afsluiten van contracten met eindgebruikers;Resultaatgericht en cijfermatig;
 • Communicatief en doorzetter;Klantgerichte en enthousiaste instelling; Woonachtig rondRotterdam; V loeiend in Nederlands en Engels (woord engeschrift).

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier