Eerste autotechnicus Citroën en KIA Sneek
Wensink Automotive
Sneek
4 dagen geleden

Bij Wensink ben je continu bezig met de nieuwste technieken en mag jij onze pareltjes met al jouw specialisme gaan repareren, onderhouden en diagnosticeren.

Met gebruik van nieuwe technologieën zoals de Vehicle Health Check- (de)monteer je nieuwe systemen en voer je reparaties uit zodat onze klanten binnen no-time weer zorgeloos op weg kunnen!

Je functie ziet er als volgt uit

In deze afwisselende en uitdagende functie is geen auto hetzelfde. Dagelijks houd jij je bezig met het uitvoeren van controles en keuringen, het stellen van diagnoses en het verzorgen van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan Citroën personenwagens.

Super afwisselend werk als je het ons vraagt, want je krijgt te maken met een grote diversiteit aan modellen, motoren, hybride- en elektrische systemen én uitdagende puzzels.

Dat is dan ook precies waar jij je onderscheidt van anderen. Beginnen je handen al te jeuken?

Wat we van jou vragen

Je bent een bevlogen eerste autotechnicus met meerdere jaren ervaring en passie voor auto’s. Aan jou worden de auto’s van onze klanten toevertrouwd.

Dat vraagt om een servicegerichte en professionele instelling. Mechanische en elektrische onderdelen kennen geen geheimen meer voor jou.

Je beschikt daarnaast over de volgende kwalificaties :

 • Diploma 1ste Autotechnicus
 • Diploma APK Keurmeester (Pre)
 • Bezit van Rijbewijs B
 • Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden?

  Wensink is een trots bedrijf met ruim 1.100 tevreden werknemers. Je krijgt naast een passend salaris ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Zullen we een paar voordelen noemen? Je werkt 38 uur per week en krijgt 29 vrije dagen bij een fulltime dienstverband en Wensink faciliteert jou met vakgerichte opleidingen en cursussen bij Citroën en Kia.

  Daarnaast vinden we doorgroei erg belangrijk en mag je bij ons een persoonlijk groeiplan opstellen waarbij we kijken naar je talenten.

  Kom jij Wensink versterken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier