HRM medewerker
Maandag
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Over de functie

Maandag® zoekt HRM medewerkers voor een aantal (middel) grote gemeenten in Noord-Holland. Het gaat om gemeenten die te maken hebben met een takenpakket dat de afgelopen jaren flink is toegenomen doordat veel taken van rijksoverheid zijn overgeheveld naar de lokale overheid (gemeenten).

Dit zorgt voor een dynamische en uitdagende werkomgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontplooien.

Hoe kan 2020 er voor jou uitzien? Je gaat van start bij Maandag® per 1 maart of april, afhankelijk van je opzeg termijn. Doordat we gesprekken

met je voeren weten we waar jouw loopbaan naartoe gaat, hier passen we je opdracht op aan. Bij de start van je contract, start ook je eerste opdracht en wel voor 7 maanden! In een team waar ze versterking en een ervaren Communicatie adviseur nodig hebben floreer jij helemaal.

Functie eisen

 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, in de richting van HRM;
 • Je hebt minimaal 1 jaar recentelijke werkervaring bij een gemeente, bij voorkeur een 100.000+ gemeente (stage ervaring mag ook);
 • Je bent 32 tot 36 uren per week beschikbaar;
 • Je bent flexibel in je reistijd, deze zal maximaal 1,5 uur bedragen.
 • Over het bedrijf

  Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers.

  Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden.

  En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.

  Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het

  optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

  We hebben verschillende mogelijkheden om professionals

  verder te begeleiden.

  Ik kom graag met je in contact via : 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier