Monteur gas/water - Rotterdam
HetUitzendbureau.nl
Rotterdam, NL
14 dagen geleden

Onze opdrachtgever is een leverancier van technische infrastructuur tussen 'bron' en 'eindgebruiker'. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf.

Voor (langlopende) projecten waarbij slimme meters worden geïnstalleerd, zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven Fitter Gas / Water.

Als Fitter Gas / Water ben je verantwoordelijk voor de montage van gas- en waterleidingen, inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals inmeetwerk, bij particulieren en klein-

en middenbedrijf. Bij de uitvoering van jouw fitterswerk werk je conform werktekeningen en specificaties en houd je je altijd aan de veiligheidsvoorschriften.

Je onderhoudt nauw contact met de Uitvoerder, je rapporteert de voortgang van het werk en signaleert en rapporteert meerwerk.

In deze functie kan je gezond oud worden. Verder kunnen je ervaringen met de werkzaamheden dienen als een mooie springplank naar betrekkingen als Meet / Regeltechnicus, Monteur Grootverbruik Regelopstellingen of Monteur Huisaansluitingen.

Salarisomschrijving

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 2 of 3 opleiding richting installatietechniek, infratechniek of vakman buisleiding;
 • Je hebt ervaring opgedaan als fitter of installatiemonteur in Gas, Water, Licht en / of Warmte;
 • Je bent in bezit van je rijbewijs B, VCA, VIAG VP of AVP en EHL (BHV / AED);
 • Je beschikt over goede materiaalkennis
 • CAO volgend salaris

  Doorgroei mogelijkheden bij de opdrachtgever

  Indien nodig trainingen

  Indien u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen wordt u in deze sollicitatie procedure niet meegenomen, maar staat u wel actief in ons bestand.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier