BI (business intelligence) Consultant
SKS Professionals bv
Den Haag, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Heb jij ervaring als Implementatie Consultant enkennis van financiële processen? Wij zoeken per direct een EXACTConsultant die het ervaren team komt versterken! De opdrachtgeveropereert landelijk en heeft een goede marktpositie ingenomen binnende branche.

Het gezellige ingerichte kantoor geeft een huiselijkgevoel en is gevestigd in Den Haag. Op het kantoor zit je amperomdat je veel bij de opdrachtgevers zit of vanuit huis werkt.

Hetis een zelfstandige functie waarbij je de tijdelijke opdrachten bijverschillende opdrachtgevers in Nederland succesvol gaat vervullen.

Je start eigenlijk altijd vanuit huis en gaat rechtstreeks naar deklant toe. Het team zie je tijdens de maandelijkse meeting in DenHaag of tijdens de leuke uitjes! Contact met directe collega's vinddaarom veelal telefonisch plaats.

Uiteraard staat het kantoor inDen Haag altijd tot jebeschikking!..

bfc0cfe0032caba97e2c02a6cf700bc4

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier