PACU verpleegkundige
Rijnstate
Arnhem, NL
21 uur geleden

Ben jij een PACU verpleegkundige die met ons mee wil groeien naar de Post Anesthesia Care Unit (PACU)?

Ben je een PACU verpleegkundige en wil je uitgedaagd worden, dan ben je bij het Operatiekamer Complex (OKC) van Rijnstate aan het juiste adres.

Met circa 60 patiënten per dag, zestien recoverybedden waarvan twee met beademingsmogelijkheden -, negen holdingbedden en drie kinderrecoverybedden, heeft Rijnstate een duidelijke regiofunctie.

Met het verlenen van zorg aan patiënten die o.a. een gastric bypass hebben ondergaan of zijn geopereerd met de DaVinci operatierobot bieden we écht iets extra’s.

Typerend voor ons werk zijn de snelle doorlooptijden en wisselende complexiteit. Daarnaast is er veel afwisseling tussen (verpleeg-) technisch handelen en de interactie met de patiënt.

Als PACU verpleegkundige bij Rijnstate kom je dan ook in aanraking met veel verschillende specialismen en bied je zorg aan mensen van alle leeftijden, zowel low- als high care.

Dat betekent dat jij iemand bent die adequaat reageert in acute situaties en zowel zorg kan verlenen aan stabiele als instabiele patiënten.

Werken op de afdeling OKC-PACU

Ons team telt 48 collega’s en is een mix tussen jong en oud en ervaren en minder ervaren recovery en IC-verpleegkundigen.

De banden zijn hecht en we ondersteunen elkaar waar nodig. Als team staan we voor ons vak. Dit wordt gewaardeerd door de anesthesiologen.

Hierdoor werken we prettig met hen samen en geven zij ons veel vrijheid van handelen. Naast de verplichte trainingen zoals ALS, BLS en simulatietraining krijg je veel ruimte voor scholing.

Samen met je praktijkopleider bepaal je welke kennis en vaardigheden je wilt ontwikkelen.

Als afdeling gaan we een interessante tijd tegemoet. Onlangs is de aannemer gestart met de verbouwing en uitbreiding van het OKC in Arnhem.

Dat betekent twee extra recoverybedden en zes prikkamers in 2020. Grensverleggend is de bouw van een PACU met maar liefst acht bedden, waarvan een aantal met beademingsmogelijkheden.

Hierdoor kunnen we op termijn extra ondersteuning bieden aan mensen die post operatieve zorg nodig hebben. Behalve prettig voor de patiënt, zorgt dat voor meer vakinhoudelijke verdieping en afwisseling in je werk als recovery verpleegkundige.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier