Accountmanager Koffie B2B in Utrecht
SalesToppers
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Wil je ook werken als Accountmanager Koffie bij de marktleider in de FMCG branche? Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Als Accountmanager Koffie ben je goed in New Business en het onderhouden van klantrelaties op MKB-markt. Als Accountmanager Koffie ben je verantwoordelijk voor de omzet- en winstdoelstellingen in je eigen regio.

Ook lever je bijdrage aan de ontwikkeling van promoties en productontwikkeling. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van je eigen ontwikkelingsplan en het behalen van je targets.

De id eale kandidaat :

Als Accountmanager Koffie ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van de zakelijke markt in je regio Je houdt ervan om klanten te adviseren en zoveel mogelijk van onze producten te verkopen.

Je onderhandelt direct met klanten over prijzen en levertijden binnen een vooraf vastgesteld kader en brengt zelfstandig offertes uit.

De Accountmanager Koffie beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bent een New Business Hunter die ook goed is in het uitbouwen van je relaties.

Je hebt ervaring in de FMCG Branche en je kan goed met targets omgaan.

Wat bieden wij onze Accountmanager Koffie!

Een uitdagende sales job met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante bonusregeling.

Leaseauto, laptop en een smartphone. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden zorgen we voor professionele ondersteuning die bijdrage levert aan jouw persoonlijke ontwikkeling in een organisatie die enorm aan het groeien is.

Wij bieden je een salesfunctie waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier