Medior Salarisadministrateur
Joanknecht
Eindhoven, NL
20 uur geleden

Medior salarisadministrateur

Ben jij een echte teamspeler en kun je loonstroken lezen en draaien als de beste? Zou je graag als medior salarisadministrateur voor onze klanten de handen uit de mouwen steken op het gebied van loonadministratie?

Wil je werken in een jong team in een leerrijke omgeving? Dan ben jij de payroll held die wij zoeken!

Wij geloven in : samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven.

Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning.

Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

Wat hebben wij jou te bieden als medior salarisadministrateur?

Volop kansen en mogelijkheden om onze salarisadviespraktijk verder mee uit te bouwen! Bovenal ga je als expert aan de slag op het gebied van loonadministratie waaronder het verzorgen van loonstroken en salarisverwerking voor onze klanten.

De werkzaamheden vragen een nauwkeurige manier van werken. Oog voor detail is heel belangrijk.

We bieden je een afwisselende baan; elke dag is anders. Vandaag werk je vanuit ons kantoor, morgen bij een van onze klanten.

Je werkt namelijk regelmatig op locatie bij onze klanten, zodat je hen zo effectief en efficiënt mogelijk kunt bijstaan.

En voor de toekomst bieden we je alle ruimte om door te groeien richting onze adviespraktijk. Zo kun je klanten op gebied van HR breed bijstaan en verder helpen.

KOM BIJ ONS WERKEN We bieden we je een jong team in een leerrijke omgeving waarin je je snel kunt ontwikkelen. De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.

Samenwerken in teams

Het salarisadviesteam bestaat uit echte specialisten en is onderdeel van het accountancy team. Dit team bestaat uit zo’n 35 collega’s die onze klanten ontzorgen op financieel gebied, van transactieverwerking tot jaarrekening, en bijstaan met deskundig advies.

We werken nauw samen met alle disciplines binnen Joanknecht. Samenwerken moet je dus echt leuk vinden. Want samen maken we toekomst.

Jouw talent

Enthousiast, communicatief vaardig en een echte payroll expert? Wij willen jou! Je hebt mbo of hbo werk- en denkniveau. Een afgeronde opleiding op het gebied van salarisverwerking (PDL of VPS) is een pré, maar geen vereiste.

Ook heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Verder ben je proactief, nauwkeurig en bereid de handen uit de mouwen te steken.

Kennis van en ervaring met Loket.nl is een pré. Parttime werken is mogelijk.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Interesse? Neem snel contact op met recruitment +31(0)40 2094258 of stuur je CV naar info greyz.nl Wij reageren snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier