Investment Associate
Michael Page
Den Haag, NL
3 uur geleden

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het beoordelen van businessplannen - Modelmatig structureren en beoordelen van (potentiële) investeringen - Schrijven van investeringsvoorstellen -
 • Schrijven van financieringsvoorstellen voor de banken - Analyse van budgetten en voortgangsrapportages door de deelnemingen -

  Verzorgen van rapportages aan participanten - Verzorgen van rapportages aan DNB / AFM, RVO e.d. - Het betrokken zijn (samen met een van de Partners) bij onderhandelingen, bedrijfsbezoeken, Aandeelhoudersvergaderingen, Commissarisvergaderingen e.d.

  Een onafhankelijke investeringsmaatschappij gericht op Nederlandse MKB

  Werken in een dynamische omgeving

  Profiel

  Iemand met een universitaire opleidingsachtergrond in bedrijfseconomische of bedrijfskundige richting. Je beschikt over enkele jaren aantoonbare ervaring in Corporate Finance, Private Equity of Banking.

  Een vereiste is ervaring met het waarderen van ondernemingen en financiële modellen. Bezig aan de tweede of derde stap in jouw loopbaan.

  Iemand die om kan gaan met hectiek en zich thuis voelt in een dynamische omgeving. Je bent flexibel waardoor je om weet te gaan met de adhoc dynamiek van deze business, logischerwijs geen 9 tot 5 instelling met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  Je hebt een uitstekend gevoel voor de business en beschikt over een ondernemende instelling. Vanzelfsprekend hoort hier een zelfstandige persoonlijkheid bij die waarde wil toevoegen aan het team.

  Over onze klant

  Een onafhankelijke investeringsmaatschappij gericht op Nederlandse MKB ondernemingen. Deze investeringsmaatschappij heeft thans circa € 60 miljoen in beheer voor informal investors.

  De aandacht is gericht op jongere bedrijven met groeipotentieel en een "track record" van enkele jaren. Daarnaast gaat de interesse uit naar volwassen bedrijven in de expansiefase of bedrijven waar sprake is van een buy-

  out of management buy-in of pre-exit. Deze investeringsmaatschappij heeft tot dusverre in ruim 50 Nederlandse ondernemingen deelgenomen,

  Aanbod

  Een inspirerende en intellectueel prikkelende werkomgeving waar nog veel te leren valt in de dynamische wereld van Private Equity.

  Marktconforme arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier