Verpleegkundigen
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
42 dagen geleden

Wat ga je doen?

Waar hebben we jou voor nodig?

Op onze klinische afdeling verpleeg je patiënten met diverse oncologische aandoeningen. De voor hen ingrijpende operatie en / of behandeling vraagt om de beste palliatieve zorg en begeleiding.

Met jouw luisterend oor, klinische blik en palliatief redeneren weet jij binnen ons Kankercentrum voor deze patiënten het verschil te maken.

Jouw kennis en werkervaring, aangevuld met jouw passie voor het vak is daarbij onmisbaar. Binnen ons Kankercentrum zijn diverse werkgroepen met verschillende thema’s die bijdragen aan het continu verbeteren van de kwaliteit van onze zorg.

Als verpleegkundige op onze afdeling krijg je de kans om hieraan een belangrijke bijdrage te leveren in ons streven naar het bieden van excellente zorg waarin de patiënt centraal staat.

Zo kun je veel betekenen voor onze afdeling. Je krijgt bovendien volop gelegenheid om je vaardigheden op het gebied van palliatief redenen verder te ontwikkelen.

Een uitdagende baan dus! Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met het team van verpleegkundigen van onze afdeling.

Dag, avond én nacht zetten jullie je in voor de beste zorg voor onze patiënten, volgen opleidingen voor verdere specialisatie en zijn er voor elkaar op momenten dat het nodig is.

Samen bouwen jullie aan een team dat excellente zorg verleent en daarmee zorgen jullie voor kwaliteit van leven voor onze patiënten.

Jij brengt mee

Jij bent een gedreven verpleegkundige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en interesse in de palliatieve zorg. Je hebt de ambitie om je op termijn te specialiseren tot oncologieverpleegkundige.

Je bent ontwikkelingsgericht, initiatiefrijk en daadkrachtig. Daarmee weet je veel te bereiken voor onze patiënten, de afdeling en niet in de laatste plaats voor jezelf.

Het is soms snel schakelen op onze afdeling als de situatie plotseling wijzigt, maar die dynamiek daar hou jij wel van. Wanneer het even hectisch is, weet jij de rust te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen.

Jouw enthousiasme, humor en relativeringsvermogen helpen je om je verantwoordelijke taak dagelijks goed te vervullen. De patiënt kan rekenen op jouw luisterend oor en begripvolle houding.

Je bent gericht op samenwerking omdat je weet dat je sámen het beste resultaat behaalt. Je bent flexibel in het draaien van diensten, hierbij houden wij uiteraard waar mogelijk ook rekening met jouw situatie.

Om als verpleegkundige in ons Kankercentrum de beste zorg te verlenen heb je daarnaast :

 • diploma hbo-verpleegkunde;
 • bereidheid om op termijn de specialistische vervolgopleiding oncologie te volgen;
 • enige werkervaring met oncologische patiënten is een pre.
 • Ben je afgestudeerd mbo-verpleegkundige met een hbo werk- en denkniveau én de ambitie om je verder te ontwikkelen tot hbo-

  verpleegkundige? Dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren.

  Ben je al gespecialiseerd oncologieverpleegkundige? Dat is mooi. Ook voor jou hebben we plek in ons Kankercentrum (FWG 50)!

  Wij bieden jou

  Jij verdient óók het beste

  Naast een fantastische werkplek in een van de grootste Kankercentra van Midden-Nederland met volop mogelijkheden om door te leren en jezelf verder te ontwikkelen, bieden we jou :

 • Professionele begeleiding door vakbekwame en enthousiaste collega’s zodat jij je snel thuis voelt in ons ziekenhuis en binnen het specialisme.
 • Direct een vast contract voor 28-36 uur per week (24 uur is bespreekbaar).
 • Een salaris van € 2.144,- tot maximaal € 3.072,- bruto per maand (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring (Cao Ziekenhuizen).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je in december een 13e maand en kan je o.a.korting krijgen op een nieuwe fiets, je sportschoolabonnement of de aanschaf van een nieuwe mobiel.
 • Deelname aan carrièreportaal Sterk in je Werk’ met interessante workshops en online trainingen;
 • Aangenaam

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

  Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

  Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

  Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

  Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

  Binnen het Kankercentrum van het St. Antonius Ziekenhuis is alle zorg voor patiënten met kanker gebundeld. We zijn een professioneel en ambitieus behandelcentrum dat zich dagelijks inspant om de zorg voor onze patiënten weer een stukje beter te maken.

  Binnen het Kankercentrum worden patiënten verpleegd met een curatieve en een palliatieve zorgvraag. Verpleegafdeling 5B van ons Kankercentrum heeft een capaciteit van maximaal 32 klinische bedden en is gevestigd op onze locatie in Utrecht.

  De chemo-unit is onderdeel van afdeling 5B en bestaat uit een dagbehandeling met 15 behandelstoelen en een klinische setting met 12 bedden waar meerdaagse kuren gegeven kunnen worden.

  Op verpleegafdeling 5B werken algemeen verpleegkundigen, oncologieverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten én medisch specialisten intensief en laagdrempelig met elkaar samen om de beste oncologische zorg te verlenen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier