Toffe leerkracht groep 3/4/5
BMS
Leeuwarden, Friesland, NL
3 dagen geleden

Voor Sterrenschool Ludgerus in Balk zoeken wij een enthousiaste en ondernemende leerkracht voor groep 3 / 4 / 5. Kom jij ons helpen bij het verder vormgeven van onze Sterrenschool waar de ontwikkeling van elk kind centraal staat?

Sterrenschool Ludgerus

Sterrenschool Ludgerus, een fijne dorpsschool in Balk met ruim 60 leerlingen, is volop in ontwikkeling. We werken volgens het Sterrenschoolconcept aan zelfbewuste, verantwoordelijke, ontdekkende, ondernemende, onderzoekende en betrokken kinderen.

Ben jij die leerkracht die ons wil helpen bij het verder vormgeven van ons Sterrenschoolconcept waar de ontwikkeling van elk kind centraal staat, waar we gaan voor flexibiliteit, samenwerken met onze partners, de maat van elk kind zoeken, waar de basisvaardigheden belangrijk zijn en waar het dorp een groot onderdeel uitmaakt van ons onderwijs?

Vacature

We zoeken per januari 2022 een leerkracht voor groep 3 / 4 / 5 voor vervanging van zwangerschapsverlof. Het is een parttime functie (0,55 fte).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier