MST'er
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
38 dagen geleden

Als afdelingsassistent in het Medisch Studenten Team (MST) doe je afwisselend en ondersteunend werk op verpleegafdelingen.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitdelen en ophalen van de patiënten maaltijden, de afdeling netjes houden, voorraden aanvullen en het ondersteunen van de patiëntenzorg.

Je bent een helpende hand in geval van drukte of onvoorziene omstandigheden. Denk hierbij aan het opvangen van bezoek of het meelopen met patiënten naar andere afdelingen.

Door de inzet van MST'ers kan de verpleging zich meer concentreren op zorginhoudelijk werk. Je werkt meestal op een vaste afdeling.

Profiel

Je studeert geneeskunde en zit bij voorkeur in het eerste of tweede jaar van je studie. Je bent flexibel in de werkdagen en werkuren.

Gemiddeld werk je twee keer per week. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent vriendelijk en hebt een actieve werkhouding.

Binnen het team vervangen jullie elkaar bij ziekte. Werkervaring in de zorg is een pre.

Het salaris voor deze 1-40% functie bedraagt maximaal € 2.399,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao universitair medische centra (UMC).

Bijzonderheden

Er is veel animo onder studenten geneeskunde om als MST'er te werken. Op dit moment werken ongeveer 350 MST'ers in het UMC Utrecht.

De selectieprocedure ligt in handen van de MST-coördinatoren. De MST-coördinatoren vinden je motivatie om dit werk te doen erg belangrijk.

Ben je aangenomen door de coördinator dan volgt een aanstellingsgesprek met de medewerker van de Werkwinkel van het UMC Utrecht.

Je krijgt een 0-urenaanstelling bij de Werkwinkel. Alle MST'ers starten met een brutosalaris van € 11,22 per uur exclusief onregelmatigheidstoeslag.

BELANGRIJK : Om te solliciteren op de functie van MST'er klik je op onderstaande button 'solliciteer'.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier