Vrijwilliger
Altrecht
, NL
6 dagen geleden

Over Altrecht

Altrecht verleent geestelijke gezondheidszorg vanuit verschillende vestigingen in de regio Utrecht. We verlenen professionele zorg en behandeling aan mensen van jong tot oud die het niet makkelijk hebben in onze samenleving.

Zij willen een leven zoals de meeste mensen dat willen. Altrecht ondersteunt hen daarom bij hun ontwikkeling van (lichamelijke) gezondheid, functioneren en identiteit, zodat zij al hun rollen in de samenleving weer zo goed mogelijk kunnen innemen.

Het is van belang om patiënten weer hoop te geven en uitzicht op een leven dat hij of zij zelf wil leiden. Dit kunnen we niet alleen.

Naast een intensieve samenwerking met de patiënt, werken we dan ook samen met naasten en met (informele) netwerkpartners.

Onze inbreng is psychiatrische diagnostiek, behandeling en begeleiding, vanuit een herstelondersteunende visie. Wij blijven ons ontwikkelen om de zorg steeds verder te verbeteren door behandelingen samen met patiënten en hun naasten te evalueren, door mensen op te leiden en door praktijkgericht onderzoek te doen.

Naast professionele zorg, is ook vrijwilligerswerk bij Altrecht onmisbaar. Jaarlijks zijn er ongeveer 250 vrijwilligers aan de slag.

Het verrijkt het leefklimaat van onze patiënten aanzienlijk. We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Elke zondag om 10 : 30 uur is er een oecumenische viering in de kapel van het Willem Arntz Huis in het hart van het centrum van Utrecht.

Voor de zondagochtenden zoeken we gastheren en vrouwen die 1 keer per maand hun bijdrage willen leveren aan de gastvrijheid tijdens de zondagsdiensten.

Wat ga je doen?

Je helpt mee met het klaarzetten van spullen voor de dienst

Je biedt na de dienst patiënten koffie en thee aan

Verder ga je informeel in gesprek met de bezoeker

Wat bieden we jou?

De mogelijkheid om op een laagdrempelige en leuke manier kennis te maken met onze organisatie en patiënten

Begeleiding door een zorgverlener

Een collectieve WA- en ongevallenverzekering voor vrijwilligers

Een reis- en onkostenvergoeding

Wat vragen we van jou?

Je hebt affiniteit met de GGZ en hun patiënten

Je staat stevig in je schoenen

Je bent sociaal en maakt makkelijk contact

Je kunt binnen een korte gestelde tijd een VOG overhandigen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier