Onderhoud Technicus warehouse systemen regio Waalwijk - Waalwijk
TGW systems BV, Waalwijk
Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Monteur Elektrotechniek - We zijn op zoek naar een startende Onderhoud Technicus ons team te komen versterken op de Bol.com site in Waalwijk.

Bol.com maakt gebruik van de geautomatiseerde oplossingen van TGW. Dit is een geweldige kans om in het grootste E-commerce distributiecentrum van Europa te gaan werken met uitstekende training en ontwikkeling om je carrière verder op weg te helpen.

De uitrusting ter plaatse omvat o.a. transportbanden of rollerbanen, shuttles, sensoren, scanners en weegsystemen. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen en oplossen van alle elektrische, mechanische en softwarefouten aan alle systemen van TGW.

Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van alle storingen en uiteraard ook om deze te voorkomen. Je voert daarom een nauwkeurige analyse uit om uit te zoeken wat de oorzaak is van de storing.

Je voert daarnaast bijvoorbeeld onderhoud uit aan de transportbanden om een kapotte rol of lager te vervangen, het opsporen van fouten op het netwerk en de digitale panelen en het houden van vergaderingen met het operators team van Bol.

com. Jij vertegenwoordigt TGW ter plaatse en je bent dus het visitekaartje voor onze klant. Je hebt dus een belangrijke rol bij het opbouwen van een professionele relatie.

De ploegendienst ziet er als volgt uit; 2 ochtend diensten : 06 : 00 - 14 : 00 2 middag diensten : 14 : 00 - 22 : 00 2 dagen vrij.

 • 2 dagen nachtdienst : 22 : 00 - 06 : 00 2 dagen nachtdienst : 22 : 00 - 06 : 00 2 dagen vrij. Wat wij verwachten : Je beschikt over een technisch diploma op MBO-niveau;
 • je hebt werkervaring op minimaal MBO-niveau 2. Je bent in staat om fouten te vinden in elektrische circuits. Je hebt praktische kennis van veldbussystemen (AS-interface, Profibus, Profinet, Ethernet).

  Je hebt enige ervaring met PLC's en I / O-systemen. Je beheerst de Nederlandse taal en je kunt je daarnaast ook in de Engels taal verstaanbaar maken.

  Je vindt het leuk om in een ploegendienst te werken. Je hebt praktische kennis en ervaring met het het verrichten van onderhoud aan elektrische en mechanische systemen.

  Daarnaast vragen we dezelfde praktische kennis en ervaring voor het oplossen van storingen. Omdat je op de site van de klant bent, heb je sterke communicatieve vaardigheden.

  Je vindt het leuk om in teamverband te werken en je bent flexibel ingesteld. Je bent proactief, leergierig en creatief in het bedenken van oplossingen.

  34acda307fa4ba60aafe5191ec9a95da

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier