Monteur Banden en Wielen bij Euromaster Emmeloord
Dennis: Automotive Recruitment
Emmeloord, NL
2 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende baan als Bandenmonteur waarbij je gaat werken aan personenwagens, truck en ook nog landbouwvoertuigen?

Dan ben jij de persoon die ik samen met Euromaster Emmeloord zoek!

Functie-eisen

Het liefste hebben wij dat je al wat ervaring hebt als Bandenmonteur, Assistent Autotechnicus, 2e Autotechnicus of Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen (Truck en Landbouw).

Heb je dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan kunnen wij je hierbij mee helpen en je opleiden tot Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen (met certificaat).

Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent. Als Monteur Banden en Wielen help je ook klanten die met (banden)pech staan, dit betekent wel dat je periodiek een nooddienst dient te draaien.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier