Doktersassistent polikliniek Oogheelkunde
Tergooi
Blaricum, NL
1 uur geleden

Als doktersassistent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van de spreekuren en het (telefonisch) maken van afspraken.

Daarnaast assisteer je de arts bij verrichtingen. Je bent uiteraard een belangrijk aanspreekpunt voor patiënten en huisartsen en dit doe je op een professionele en klantgerichte manier.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het leveren van optimale patiëntenzorg en het efficiënt organiseren van de werkzaamheden op de polikliniek.

Over Tergooi

De polikliniek Oogheelkunde is een dynamische afdeling die volop in beweging is. Het team bestaat naast zeven oogartsen uit doktersassistenten, orthoptisten, optometristen, cataract coördinatoren en technisch oogheelkundig assistenten (TOA's).

De spreekuren worden gedraaid op twee locaties, te weten Hilversum en Blaricum.

We zijn bezig de processen binnen de Oogheelkunde te optimaliseren waarbij flexibele inzet op diverse werkzaamheden binnen de poli een pré is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier