Inpakker handmatig
Van Loon Group
Helmond, NL
3 uur geleden
source : Joof.nl

Werkervaring? Nee hoor, dat is niet nodigvoor deze vacature. Jouw talent en inzet is meer danvoldoende. Werken bij Van LoonVlees , onderdeel van de Van LoonGroup , betekent dat jij in eenteam terecht komt waar er een echte niet moeilijkdoen, als het makkelijk kan ’ mentaliteit heerst.

Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6verschillende labels met 8 locaties in Nederland en 2000collega’s, werk je altijd in kleinere teams.

Hierdoor heerst er eenfijne sfeer op de werkvloer.

Voor dezefunctie is het voldoende beheersen van de Nederlandse taal inwoord een vereiste.

Over defunctie

Jij gaat als productiemedewerker samenmet een gemotiveerd team bestaande uit productiemedewerkers en 1operator aan de slag aan de productielijn.

Je bent verantwoordelijkvoor het in- en ompakken van vleesproducten. Je assisteert deoperator bij de op-en afbouw van de machines en jij zorgt ervoordat de productieruimte blinkend schoon blijft.

Hygiëne enveiligheid zijn namelijk erg belangrijk! En zelfs als je urenachter elkaar de vleesproducten controleert, blijf je scherp enalert.

Jij als productiemedewerker speelt eenbelangrijke rol binnen het productieproces. Zonder jouw aandeel kande productielijn niet draaien en komen de producten niet in desupermarkt of bij andere klanten te liggen en uiteindelijk ook nietbij de consument op zijn bord.

Ben jij gemotiveerd om er het bestevan te maken, dan kan je opgeleid worden tot operator enuiteindelijk operator worden aan de productielijn of deverpakkingsmachines.

Als productiemedewerker kanje worden ingezet in een vroeg en / of late dienst, tussen 6 : 00 en24 : 00 uur van maandag tot en met zaterdag.

Je krijgt wekelijks deplanning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak eenvast werkpatroon.

Wat wij bieden

 • Fulltime functie voor 38 uur per week metuitzicht op een vast contract.
 • Je ontvangt eensalaris van €1650 - €2150 bruto per maand, exclusief bepaaldetoeslagen. Voor het werken in een gekoelde ruimte krijg je eentoeslag van € 1.90 per werkdag.
 • Reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 km naar jewerk reist en gratis parkeergelegenheid.
 • Bij aanvang een contract via Luba Uitzendbureau en word jewekelijks uitbetaald. Bij goed functioneren volgt een contract bijhet bedrijf.

  Het bedrijf vindt het belangrijk dat je je blijftontwikkelen en daarom hebben ze een eigen Campus. Hier kan jij jedoor middel van een training of opleiding jezelfontwikkelen.

  Wat wij vragen

 • Woonachtig binnen een straal van 30km van dewerklocatie en bij machte zijn zelfstandig / met eigen vervoer totde werklocatie af te reizen.
 • Minimaal vmbowerk- en denkniveau.
 • Je kunt je verstaanbaarmaken in het Nederlands.
 • Jij bent een echteEskimo, werken in een gekoelde ruimte van 7 graden is voorjou geen probleem.
 • Je hebt er geen bezwaar meeom op verschillende afdelingen te werken.
 • Jebent in het bezit van eigen vervoer. In principe werk je totongeveer 24 : 00 uur maar dit kan weleens uitlopen.
 • Over het bedrijf

  Werkenbij Van Loon Vlees , onderdeel vande Van Loon Group , betekent dat jij in een team terecht komt waar er eenechte niet moeilijk doen, als het makkelijkkan ’ mentaliteit heerst.

  Ondanks dat het een grootfamiliebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8locaties in Nederland en 2000 collega’s, werk je altijd inkleinere teams.

  Hierdoor heerst er een fijne sfeer op dewerkvloer.

  Er werken veel verschillende mensenwaardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in eenmooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie enwarmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelenvan de productieruimtes.

  Ook het water wat gebruikt wordt om hetbedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd.Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig.

  Duurzaamondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van eenfamiliebedrijf : dat zijn voor hen belangrijke waarden!

  Extra informatie

  Na de uitzendperiodevan een half jaar krijg je een contract bij het bedrijf en zijner de volgende extra's :

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoalspensioenvoorziening en een collectieve verzekering.
 • Een gratis sportabonnement.
 • Heb je vragen, stuur deze naarvanloon thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier