Gewasverzorger (De Lier)
Rijk Zwaan
De Lier, Netherlands
3 dagen geleden

Houd jij van afwisselend werk? En wil je aan de basis staan van de ontwikkeling van nieuwe groenterassen? Dan ben jij de Gewasverzorger die wij zoeken voor onze vestiging in De Lier!

Hoe ziet jouw functie als Gewasverzorger bij Rijk Zwaan eruit?

Als Gewasverzorger ben je verantwoordelijk voor verzorging van diverse vollegrond groentegewassen op ons veredelingsbedrijf.

Dit kunnen individuele planten of groepjes planten zijn die worden gekweekt in hoezen van stuifmeeldicht doek en kooien van insectengaas.

 • Daarnaast houd je je bezig met afwisselende werkzaamheden zoals;
 • kooien ophangen en opruimen
 • zaden oogsten
 • terrein onderhoud
 • kleine reparaties
 • Wat jij meebrengt

  Je bent een aanpakker, werkt zorgvuldig en je vindt het leuk om binnen een druk bedrijf werkzaam te zijn. Daarnaast kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

  Je bent flexibel ingesteld en indien nodig ben je bereid om in het weekend of op feestdagen te werken.

  Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv :

 • Minimaal een afgeronde tuinbouw opleiding, bijvoorbeeld MBO Groen, LTuS of vergelijkbare opleiding
 • Affiniteit met tuinbouw
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Als Gewasverzorger ga je deel uitmaken van het uitvoeringsteam van de Basis. Dit team bestaat uit 8 collega’s die zich met name bezighouden met zaadteelten van beginnende kruising tot commercieel ras.

  Je draagt dus bij aan de start van nieuwe groenterassen. Daarnaast bieden wij je graag :

 • Direct een vast contract voor 38 uur in de week
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy, bijvoorbeeld spuitlicentie, heftruck en biologische gewasbescherming
 • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit
 • Interesse?

  Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources). Klik op Solliciteer’ om direct te solliciteren.

  Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

  Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei.

  De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen.

  En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie.

  Read this story

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier