Junior Legal Banking Consultant
Yourprofessionals
Utrecht, NL
6 dagen geleden
source : JobBoost.io

Lijkt het jou leuk om diverse legal uitdagingen binnen het bank- en verzekeringswezen aan te gaan om zoveel mogelijk ervaring op te doen binnen de financiële wereld?

Jij bent een veelbelovende starter met een MBO 4 of Hbo diploma op zak, die aan de slag wilt gaan in de financiële dienstverlening en ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak belangrijk vindt.

Als de combinatie van prestatie en plezier jou aanspreekt, dit de perfecte functie voor jou.

Wil jij mensen helpen met hun droomhuis, juridische problemen, schade of letsel? Reageer dan nu op deze functie als Junior Legal Banking Consultant!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Ben jij onze toekomstige Junior Legal & Banking Consultant met een intrinsieke motivatie om tot het beste resultaat te komen?

Bij Your Professionals Banking & Insurance word je deel van een kenniscommunity. Samen met leeftijdsgenoten die ambitieus en leergierig zijn start jij jouw carrière in de bancaire sector.

Wij zorgen ervoor dat jouw ontwikkeling centraal staat en je nooit stil staat in jouw functie. Samen maken we een doelstelling en een concreet plan om jouw ideale positie waar te maken.

Met 13 jaar ervaring hebben we een breed netwerk van opdrachtgevers, coaches en professionals die ervoor klaarstaan om jouw ambities in het bank of verzekeringswezen werkelijkheid te maken.

Functieomschrijving

Herken jij je in bovenstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zorgen er samen voor dat jij waardevolle kennis op doet, een aantal belangrijke competenties ontwikkelt en het maximale uit jezelf haalt voor een flitsende start van jouw carrière bij Your Professionals Banking & Insurance.

Als Legal Banking Consultant richt jij je op het oplossen van klantenvraagstukken. Je puzzelt in dossiers om te achterhalen waar men recht op heeft en adviseert klanten met het voor hen te bewandelen pad.

Je staat telefonisch in contact met klanten en vindt het belangrijk om hen te helpen met verschillende vraagstukken. Hierin blijf je altijd beleeft en denk je graag mee met de klant.

Je krijgt de kans om te groeien binnen jouw functie.

Profiel

Jij bent leergierig en ambitieus, maar vindt het bovenal belangrijk dat de klant een prettig ervaring heeft. Daarom streef je naar het best haalbare resultaat.

Je werkt in teamverband, dus het is belangrijk dat je betrokken bent en mee denkt met jouw team. Daarnaast ben je proactief en benut je kansen waar mogelijk.

Daarnaast heb jij :

 • Afgeronde MBO 4 / hbo-opleiding en een passie voor de financiële dienstverlening;
 • Doorzettingsvermogen en inzet;
 • Enthousiast en ondernemend;
 • Flexibele houding;
 • Bereid om jezelf zowel inhoudelijk als professioneel te ontwikkelen;
 • Aanbod

  Je krijgt de mogelijkheid om jouw WFT-diploma’s te behalen en wordt hier intensief in begeleid door HR Officers met jaren ervaring in het Bank en Verzekeringswezen.

  Hierdoor creëer je nieuwe kansen voor jouw carrière. Jouw kennis en kunde groeit en dit biedt nieuwe kansen in jouw functie.

  Jouw contactpersonen hebben ervaring in de bancaire sector en weten hierdoor hoe ze jou kunnen begeleiden naar de volgende stap.

  Daarnaast ben je onderdeel van leuke bedrijfsuitjes, kennisevents en feesten.

  Daarnaast krijg jij als Junior Banking & Insurance Consultant :

 • Kans om op onze kosten 3 WFT's diploma’s te behalen;
 • Persoonlijk Profiel Analyse uitgestippeld door middel van een carrièrepad;
 • Trainingen en ontwikkeling van competenties;
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding door jouw HR Officer, dus een snelle leercurve.
 • Herken jij jezelf in de beschrijving en ben je klaar om de bancaire sector te bestormen?

  Solliciteer dan nu met je cv (motivatie vinden wij ook leuk)! We zullen jouw sollicitatie evalueren en contact opnemen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

  Vragen over deze functie of ben je benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Kvitia Chotoe,HR Officer Banking & Insurance, tel : 06-57133628 (appen mag ook!)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier