Timmerman
Faber Personeelsdiensten
Rijssen, Nederland
4 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Ben jij een timmerman of werkplaatstimmerman die opzoek is naar meer uitdaging in zijn werk? Dan is dit de vacature waarnaar je opzoek bent! Wij bieden een uitdagende baan als werkplaats timmerman bij een innovatief en snelgroeiende onderneming.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je start de dag als timmerman met een kop koffie met je vier vaste collega’s, waarnaar je samen de bouwtekeningen doorneemt om de taken te verdelen.

Het mooie is dat je als timmerman bij dit bedrijf, altijd van begin tot eind aan het project werkt. Mocht je het leuk vinden dat heb je ook de mogelijkheid om af en toe wat service werkzaamheden te verichten op bouw.

Projecten die je o.a. kan verwachten zijn, exclusieve houten vakantie woningen, boekenkasten voor een museum, houten overkappingen, houten constructie voor een groot theater in Frankrijk.

Ben jij de kandidaat

Dan bij een timmerman of werkplaatstimmerman die graag meer afwisseling in uitdaging in zijn werk wil zien! Voor deze functie is het belangrijk dat je goed tekening kan lezen.

Wat wij bieden

Een uitdagende en super afwisselende baan als werkplaatstimmerman! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de €2.750 en €3.

000 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen op en ga je mee met cao verhogingen.

Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen! Hierbij kun je denken aan een cursus tekening lezen, houtrot, VCA of aanhangerrijbewijs.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier