Proces operator biomassa
Hoogweg Paprikakwekerij
Luttelgeest, Flevoland, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

De proces operator start de werkdag met het controleren van de verschillende processen van de installatie. Je analyseert hoe de ketels ’s nachts gedraaid hebben en je signaleert eventuele bijzonderheden in het besturingsprogramma.

Het onderhouden en netjes houden van de installatie is een belangrijke onderdeel van de functie. Je maakt regelmatig inspectierondes waarvoor je de bijbehorende lijsten invult.

Zijn er storingen in de installatie? Dan is het in eerste instantie aan jou om dit op te lossen. Vaak zijn dit mechanische storingen of er is ergens een stuk hout gaan vastzitten.

Het verhelpen van storingen heeft een hoge prioriteit, de installatie moet namelijk blijven draaien om een te lage tempratuur in de kassen te voorkomen.

Je bent het grootste gedeelte van de tijd bij de installatie en een aantal keer per dag analyseer je de gegevens vanaf de verschillende monitoren.

Gedurende de wintermaanden en het voorjaar is de installatie volledig in productie. De zomermaanden staan in het teken van groot onderhoud, hier ga je bij meehelpen.

Naarmate je meer kennis en ervaring op doet over de installatie ga je het verbrandingsproces optimaliseren. Zie jij de kans om de energieproductie te verbeteringen?

Dan kan je hierover van gedachten wisselen met de betrokken engineer / projectleider.

Profielschets

Jij wordt enthousiast van de uitdaging om twee grote biomassa ketel installaties optimaal te laten draaien. Verder kan je goed plannen, je werkt nauwkeurig en laat niks aan het toeval over.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kan goed zelfstandig werken.

Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré maar geen eis. Wel zoeken wij een nieuwe collega met kennis van mechanische techniek.

Je bent woonachtig in de omgeving Luttelgeest / Marknesse (+ / - minuten reistijd). Dit vinden we belangrijk omdat je 1 keer in de 3 weken mee gaat draaien in het storingsrooster.

Aanbod

Je krijgt in de eerste periode begeleiding van een ervaren procesoperator waar je veel van gaat leren. Gaandeweg ga je de werkzaamheden van je collega overnemen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, een reiskostenvergoeding en een bereikbaarheidstoeslag.

Daarnaast bieden we een goed salaris passend bij je ervaring en boven cao.

Het eerste contract zal een contract voor bepaalde tijd zijn, onze intentie is om daarna een vast dienstverband aan te bieden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier