Consultant Gemeente
Morgens
Leiden, NL
3 dagen geleden

vacature

Morgens zoekt een nieuwe collega! Vanwege de sterke groei van Morgens zijn wij op zoek naar een consultant voor onze klanten bij gemeenten.

Als consultant bij Morgens leid je complexe verandertrajecten. Morgens heeft de ambitie om meer gemeenten verder te helpen.

Bijvoorbeeld bij het realiseren van meer klant gedreven dienstverlening. Of op het gebied van programmamanagement bij complexe vraagstukken.

We richten ons op de domeinen Burgerzaken, Publieksdienstverlening en het Sociaal Domein (Werk, Inkomen, Zorg).

Wij zijn op zoek naar mensen met ervaring in het realiseren van transities die dit graag willen toepassen bij onze klanten.

Je bent bereid om hiervoor je netwerk in te zetten. Wil je meer zien en sneller handelen dan binnen je huidige functie mogelijk is?

Dan biedt Morgens jou de juiste dynamiek!

Als Consultant Gemeente bij Morgens is geen dag hetzelfde. Zo kun je in de ochtend een strategische workshop begeleiden voor een managementteam, heb je daarna met een collega een gesprek bij een potentiële klant en eindig je de dag met het geven van een training over klantreizen voor onze junior en medior collega’s.

Jouw profiel?

Je hebt een WO-opleiding en meer dan vijf jaar werkervaring bij een gemeente van 50.000 of meer inwoners. Je vervulde bijvoorbeeld de rol van projectleider, programmamanager, kwaliteitsmedewerker, lean coach, teamleider of afdelingshoofd.

Ervaring binnen publiekdienstverlening of het sociaal domein (werk, inkomen, zorg) is een pré. Je hebt je bewezen in verbetertrajecten, je weet wat er speelt bij gemeenten.

Je analytische vaardigheden zijn uitstekend. Je verstaat de kunst van verbeteren, hebt ervaring met verandermanagement en hebt gevoel voor de zachte kant’.

Je bent goed in leidinggeven aan projectteams en (junior) collega’s, en vindt dit leuk om te doen. Daarnaast ben je enthousiast, positief ingesteld, betrokken en resultaatgericht.

Je hebt een krachtige persoonlijkheid en je bent een gesprekspartner op bestuurs- en directieniveau.

Wat biedt Morgens jou?

 • Je maakt deel uit van het hechte Morgens-team, je krijgt collega’s die met passie werken aan het leveren van topkwaliteit aan onze klanten en aan het realiseren van verdere groei;
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een zelfstandige rol in opdrachten bij onze klanten in maatschappelijk relevante sectoren als zorg, publieke sector en onderwijs;
 • Je krijgt trainingen, opleidingen en individuele coaching;
 • Je geniet uitstekende arbeidvoorwaarden, waaronder : Een salaris passend bij jouw functie en werkervaring Een zuinige, duurzame leaseauto in combinatie met een NS business card 25 vakantiedagen per jaar Laptop en telefoon Mogelijkheid tot flexibel werken Meedoen aan onze pensioenregeling Doorgroeimogelijkheden
 • En een gezellig team met tal van jaarlijkse activiteiten. Zoals het teamuitje, kerstdiner en wintersport. Op vrijdagen hebben wij regelmatig Morgens-
 • dagen waar ruimte is voor teambuilding, de ontwikkeling van Morgens en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel.

  Over Morgens

  Morgens is in 2001 opgericht vanuit de overtuiging dat wij organisaties blijvend fitter kunnen maken. Onze klanten in de sectoren zorg, overheid, energie en onderwijs waarderen ons om onze pragmatische, resultaatgerichte aanpak.

  Wij gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen beweging in teams en organisaties, en laten medewerkers groeien in hun werk, zodat ze -

  ook als wij al lang weer weg zijn - zelf iedere dag verbeteren. Ook binnen ons eigen team staat Continu Verbeteren centraal.

  We dagen elkaar uit, leren van elkaar en - niet onbelangrijk - hebben veel plezier met elkaar. Morgens is gevestigd in Leiden en doet opdrachten door het hele land.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier