Architect technische infrastructuur ict
Nictiz
Den Haag, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Ben jij een ervareninformatiearchitect / informatieanalist die wil werken aan een beterinformatiestelsel in de Nederlandse zorg?

Is e-health en Zorg-ICTeen bekend werkterrein voor jou? Dan heeft Nictiz een mooiefunctie. Wij zoeken een Informatiearchitect, die kan bijdragen aanen het adviseren over het gebruik en toepassen vanZorginformatiebouwstenen (zibs).

Zibs vormen de laatstejaren in toenemende mate de bouwstenen’ om verbeteringen enoptimalisaties van de informatievoorziening in de zorg terealiseren.

Houd je er van om in een vakgebied te werkendat volop in beweging is en waar jij zichtbaar kunt bijdragen aannieuwe ontwikkelingen? Solliciteer dan nu!

Functie inhoud

AlsInformatiearchitect / informatieanalist zibs bij Nictiz word je lidvan het zib-centrum, dat fungeert als expertise centrum voor deZorginformatiebouwstenen (zibs).

Als Informatiearchitectzibs bij Nictiz draag je bij aan het tot stand komen van nieuwezibs en het analyseren van en besluiten over wijzigingsvoorstellenop bestaande zibs.

Daarbij heb je vooral een methodologische enarchitecturele insteek en breng je kennis in over internationaleontwikkelingen op het gebied van Clinical modelling’.

Daarnaastben je in staat om allerlei vragen te beantwoorden, die gebruikersvan zibs, zoals leveranciers en ziekenhuizen, stellen overinterpretatie en toepassing van zibs.

In deze functie sla jebruggen tussen de technologie en de zorg. Je adviseert over en bentbetrokken bij het toepassen van zibs in bijvoorbeeldinformatiestandaarden.

Je levert zo een bijdrage aan het toepassenvan zibs bij informatiestandaarden en gegevensuitwisseling in dezorg dat op dit moment volop in de belangstelling staat.

Functie-eisen :

Benje enthousiast en een doorzetter die gestructureerd te werk gaat enprioriteiten weet te stellen? Ben je een teamspeler die houdt vanschrijven, die denken en doen makkelijk combineert?

En heb jeaffiniteit met zorg-ICT en e-health? Dan ontvangen we graag jouwsollicitatie op de vacature van communicatieadviseur bij Nictiz alsje aan de onderstaande functie-eisen voldoet :

 • eenafgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting vanmedische informatiekunde, geneeskunde of technischebedrijfskunde;
 • uitstekend analytisch vermogen
 • ervaring en kennis ophet gebied van informatiearchitectuur en informatisering in de zorgen gezondheid;
 • bijvoorkeur ervaring en kennis op het gebied van het concept vanzorginformatiebouwstenen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier