Word fulltime of parttime klantenservice medewerker voor Zalando in Abcoude
YoungCapital
Abcoude, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Functieomschrijving

Waar kan ik de status van mijn bestelling zien? en Ik heb mijn schoenen nog niet ontvangen : is deze ergens blijven liggen?

 • Het zijn allerlei vragen die binnenkomen op de afdeling klantenservice van Zalando. Als parttime of fulltime klantenservice medewerker zit jij de hele dag achter een computer met een headset op je hoofd.
 • Jouw taak? Vragen via de telefoon en e-mail beantwoorden. Deze vragen gaan bijvoorbeeld over de producten van Zalando, de status van leveringen, betalingen en retouren.

  Geen vraag is jou te gek en jij staat altijd voor de klant klaar. Je duikt in de archieven en systemen om de klant te helpen en je zorgt dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost voordat je de telefoon ophangt.

  Training

  Maar voordat wij jou met een mooie headset achter een computer zetten, is het belangrijk dat je meer leert over het bedrijf.

  Wij willen namelijk dat jij goed voorbereid achter de computer plaatsneemt en alle vragen en problemen zo snel mogelijk en netjes kunt afhandelen.

  Daarom volg je eerst een tweeweekse fulltime training die je helemaal ready for the job maakt. Deze start op maandag 6 augustus óf 3 september

  Werkdagen en -tijden

  Na de training ga je aan de slag op basis van je beschikbaarheid. Je kunt dan kiezen voor een dienstverband van 20 tot 26, 24 tot 30 of 30 tot 36 uur.

  Voor alle dienstverbanden krijg je de tweeweekse fulltime training, ook als je slechts 20 uur per week gaat werken.

  De klantenservice van Zalando is open van 08.00 tot 22.00, dus je diensten vallen binnen deze werktijden. Je geeft zelf je beschikbaarheid aan en wordt daarna ingeroosterd.

  Wel verwachten we dat je hier redelijk flexibel in bent.

  Functieeisen

 • Er is geen minimale opleiding vereist.
 • Je bent beschikbaar voor een tweeweekse fulltime training vanaf 6 augustus óf 3 september.
 • Je bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met zondag tussen 08.00 en 22.00 uur.
 • Je bent goed in luisteren, doorvragen en samenvatten.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende baan als parttime of fulltime klantenservice medewerker in Abcoude;
 • Een brutosalaris van €9,20 per uur;
 • Een reiskostenvergoeding vanaf vijf kilometer van €0,19 per km, met een max van €7,38 per dag;
 • Flexibele werkdagen en -tijden;
 • Een jong en enthousiast team, met een informele sfeer op de werkvloer;
 • Een contract van acht maanden met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier