Eerste Autotechnicus Porsche Centrum Amsterdam
Porsche Centrum Amsterdam
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Wil jij werken in een omgeving waar exclusiviteit, service en plezier bovenaan staan? Voor Porsche Centrum Amsterdam zijn wij op zoek naar een :

Eerste Autotechnicus

Je takenpakket bestaat uit het verrichten van reparaties en onderhoudswerkzaamheden van de auto’s. Je kunt alle voorkomende storingen opsporen en stelt de juiste diagnoses.

Als Eerste Autotechnicus ben jij dé technische man voor ingewikkelde diagnoses en technische problemen. Je verricht zelfstandig de meer complexe reparaties en onderhoudswerkzaamheden van de auto’s.

Ingewikkelde storingen kunnen door jou opgelost worden, je werkt hierbij systematisch en efficiënt. Je werkt volgens werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als van de importeur / Porsche AG en zorgt voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden (incl.

uren en gebruikte materialen) volgens richtlijnen onderneming.

Als Eerste Autotechnicus werk je nauw samen met de Service Adviseur en de Medewerker Magazijn en rapporteert aan de Voorman Werkplaats.

Wat vragen we van jou

We zoeken een teamspeler die communicatief vaardig, klantgericht en collegiaal is. Naast dat je je thuis voelt in een directe, resultaatgerichte omgeving voldoe je als Eerste Autotechnicus aan de volgende criteria :

 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot Diagnose Technicus of Autotechnicus (MBO bij voorkeur niveau 4);
 • Enkele jaren ervaring als Autotechnicus is een vereiste;
 • APK gecertificeerd;
 • Relevante auto technische cursussen en trainingen;
 • Beleving bij het merk Porsche;
 • Ervaring in het premium segment is een pré.
 • Wat bieden wij

  Wij hebben oog voor alle medewerkers. Wat dat voor jou betekent?

  Een afwisselende, uitdagende baan waar je tussen de meest fantastische bolides ter wereld elke dag het beste uit jezelf haalt in een klein en hecht team.

  Het team van de werkplaats in Amsterdam bestaat uit 25 collega’s. Daarnaast werk je ook veel samen met de collega’s van service en verkoop.

  Er zijn bij ons veel trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor onze autotechnici is er een speciaal Porsche certificeringsprogramma zo staat ontwikkeling centraal binnen onze organisatie.

  Uiteraard is er ook veel ruimte voor plezier en om samen te ontspannen met je collega’s. Denk aan de vrijdagmiddagborrel, barbeques en sportieve activiteiten zoals wielrennen of mountainbiken.

  Daarnaast biedt Porsche een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een uitstekend salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • Personeelskorting en een gunstige privé leaseregeling;
 • Deelname aan onze pensioenregeling;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een collectieve zorgverzekering bij ONVZ met een bijdrage van € 300 euro bruto per jaar van ons.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier