Distributieplanner [M/V]
Werkis
Logistiek // Genemuiden, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving :

Ben jij gestructureerd en klantgericht? Zorg jij voor een efficiënte planning? Lees dan snel verder!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voro de operationele aansturing en begeleiding van chauffeurs. Je zorgt voor een optimale inzet van het team en daarbij beschikbare materieel.

Je bent de verbindende schakel tussen onze klanten, chauffeurs en de interne organisatie van dit ambiteuze bedrijf.

Wat zijn dan je werkzaamheden?

Dagelijks hou je je bezig met het maken, wijzigen en tussentijds bijsturen van de logistieke planning van het wagenpark.

Hierbij hou je rekening met; afspraken met klanten, kosten en andere externe factoren. Daarnaast beantwoord je ook bijkomende vragen van de klanten.

Je controleert en verwerkt de ritgegevens en stuurt daar waar nodig bij, dit doe je met behulp van een TMS (Transport Management Systeem).

Doordat je de planning door en door kent weet je welke mensen, middelen en materialen nodig zijn voor de correcte uitvoering van werkzaamheden.

Op basis van deze informatie maak je de planningen op een zo efficiënt mogelijke manier, rekening houdend met de wet- en regelgeving.

Dit is een drukke, zelfstandige baan waarbij je samen met collega's de dagelijkse werkzaamheden optimaal organiseert en de werkzaamheden moeiteloos van elkaar kunt overnemen.

Ben jij een stevige persoonlijkheid en zit plannen in je bloed? Weet jij anderen te motiveren en stimuleren? Dan is deze baan echt iets voor jou!

 • MBO diploma in de logistiek of vergelijkbaar;
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis en ervaring van planningssoftware en officepakketen;
 • Je kent de Nederlandse wegenstructuur als geen ander;
 • Leave this field blank Voornaam

 • E-mailadres
 • Uw CV in PDF of word Niet verplicht Ik wil op de hoogte blijven van nieuws en vacatures Ik ga akkoord met het
 • Heb je liever dat Werkis contact met jou opneemt? en vul jouw telefoonnummer in.

  Jouw gegevens :

 • Om je in te schrijven bij Werkis, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past.
 • Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv : naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-

  mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen / functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties.

  Werkis heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan Werkis om die (persoons)gegevens te verwerken.

  Alle gegevens zullen door Werkis slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv : burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

  Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld.

  Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren.

  Klik voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier