Adviseur ict
AaRiverside
Leiden, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga jij doen? s Middags heb je een afspraakbij een klant. Omdat het vlakbij huis is kom je niet eerst naarkantoor maar bereidt je je thuis vast voor op de training die jemorgen aan een nieuwe klanten gaat geven.

Eenmaal bij je afspraakhoor je behoefte aan uitbreiding van de mogelijkheden die onspakket biedt. Jij speelt hier handig op in, en weet zo de klant teovertuigen om uitbreiding aan te schaffen.

Wanneer je na jeafspraak op kantoor komt overleg je collega’s en handel je vragenaf. Je hebt een vaste klantenportefeuille Je analyseert de wensenen behoeftes van deze en overige klanten Je implementeert onzesoftware Je geeft trainingen en opleidingen Je schakelt met onzeprogrammeurs en andere consultants om onze software in te richtenen uit te bouwen naar de wensen van de klant Wat doen wij?

Wijontwikkelen en verkopen een totaaloplossing voor deschoonmaakbranche. Deze ERP software wordt gemaakt door eigenprogrammeurs, hierdoor kunnen wij snel inspe..

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier