Groepsleerkracht basisonderwijs
DIT IS WIJS
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Leren kun je leren! Dit is het motto vande school in Amstelveen waar wij een leerkracht voor zoeken vooreen van de drie ontwikkelingsgroepen voor de middenbouw.

Deze school in Amsterdam heeft zijn groepen verdeeldonder dorpen. Elke bouw heeft zijn eigen dorp, elk dorp is ongeveer70 leerlingen groot en verdeeld onder 3ontwikkelingsgroepen.

Ieder kind heeft zijn eigen leerlijn envolgt de lessen die hierop aansluiten. De lessen worden nietgegeven in één en hetzelfde lokaal maar de leerlingen wisselengedurende de dag van plek.

Iedere leerkracht geeft les in het vakaan kleine groepen gedurende de dag.

Op dezeschool wordt onderwijs gegeven in twee talen, Nederlands en Engels.De leerlingen krijgen een eigen (digitaal) lesprogramma dat pastbij ieder zijn behoeften en talenten.

Zo kan iedere leerling opzijn / haar eigen niveau werken en in zijn / haar eigentempo.

Elke dag wordt op deze school levenslesgegeven. Hierin komen belangrijke onderwerpen aan bod, zoalsvriendschap, talent, doorzettingsvermogen, empathie, verdriet,vrolijkheid en nog veel meer.

Het brengt kinderen gedachten enideeën waar ze de schooldag mee starten. Gedurende de levensleskrijgen kinderen de tijd en ruimte om te werken aan hun kennis,vaardigheden, houding en zelfbewustzijn rondom thema’s.

Een van de ontwikkelingsgroepen 3 / 4 / 5 is met spoed opzoeknaar een leerkracht die zijn passie kan overdragen aan dezeleerlingen.

Iedere leerling volgt zijn eigen leerlijn,jij helpt de leerlingen deze leerlijn op zijn / haar thempo tevolgen.

Jij start de dag in een van deontwikkelingsgroepen, je vertelt wat er verwacht wordt van iederkind en bespreekt de doelen.

Iedere leerling gaat werken aanzijn / haar eigen leerlijn in een van de klassen waar didactischevaardigheden gegeven worden of werken zelfstandig op het leerplein.

Jij geeft elke 20 minuten instructie aan verschillende groepjes enhelpt hen in het uitdagen van huntalenten.

Ben jij fulltime of partime beschikbaartot aan de zomervakantie?

Jij bent inhet bezit van eenpabo-diploma . Daarnaast beschikje over goedevakkennis en draag jedit met plezier over aan de leerlingen.

Tevensbied je een duidelijkestructuur en zorg jevoor orde in de groep. Jijbent woonachtig in de regio vanAmstelveen of bent bereid hiernaar toe te reizen.

DIT IS WIJS biedt gratistrainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen alsonderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staatom jou te voorzien van tips & tricks.

Daarnaast kun je op basisvan invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werkenen ontvang je reiskostenvergoeding.

Via onze Brede School kun jeleuke workshops geven als afwisseling op de dagelijksewerkzaamheden.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier