Tribers Scrum Master Traineeship
Tribers
Amsterdam, NH, NL
2 dagen geleden

Ben jij (bijna) afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Of gooi jij het roer om? Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent?

Solliciteer dan voor het Tribers Scrum Master traineeship! Wordt door ons in-house opgeleid door een echte startup evangelist en doe direct ervaring op bij grote bedrijven in Nederland.

Startdatum traineeship : September 2022

Wat kan je verwachten tijdens het Tribers Scrum Master Traineeship?

Tijdens dit éénjarige programma staat jouw ontwikkeling centraal. Met een groep andere trainees volg jij het Tribers Scrum Master Traineeship.

En word je voorbereid op een succesvolle start in een innovatieve rol bij grote opdrachtgevers in Nederland.

Een programma boordevol trainingen, workshops en continue feedback voor HBO en WO afgestudeerden Bekijk de video van Ellouise

80% praktijk en 20% theorie

In de praktijk leer je het meest! Vier dagen per week ga jij als Scrum Master innovatie versnellen bij een grote corporate in Nederland.

Op de vrijdag volg je een samen met de andere trainees een training in het Tribers Clubhouse.

Méér dan 40 workshops en trainingen

In het eerste jaar van het traineeship krijg je iedere week een training van een interne of externe professional. Tijdens de trainingen leer je alles wat nodig is om een startup-mentaliteit neer te zetten binnen grote opdrachtgevers.

Denk aan Agile, Scrum, DevOps, Lean Start-Up of Design Thinking. En ook trainingen en workshops over Time management, Zakelijk Tekenen, Creatief Denken, Leren Improviseren, Faciliteren en Creatief Schrijven.

Bekijk het volledige programma

Continu ontwikkelen nooit stoppen met leren

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat het hele jaar centraal. Dit stopt niet na jaar één, maar zet zich door gedurende jouw volledige tijd bij Tribers.

Naast de trainingen wordt je intensief begeleid en gecoacht door een ervaren Triber. Jouw persoonlijke coach staat voor je klaar om samen van jouw opdracht een success te maken, maar helpt ook om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Samen helpen we elkaar verder. Lees hier alles over onze cultuur.

Aan het begin weet je misschien nog niet zoveel, maar in potentie kun je alles Anne Wessels

Waar we je mee verrassen tijdens het traineeship

 • Gezelligheid met veel uitjes, team evenementen en borrels;
 • €2400 bruto per maand, laptop en een OV Business Card;
 • Een éénjarig opleidingsprogramma boordevol trainingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling. Met aandacht voor hard- & soft skills;
 • Persoonlijke begeleiding en -coaching tijdens je eerste stappen van jouw carrière;
 • Veel en frequent feedback;
 • Een groot netwerk met ingangen bij grote organisaties;
 • Dé kans om jezelf te ontwikkelen als veelzijdige professional.
 • Waarom Ellouise heeft gekozen voor het Tribers Scrum Master Traineeship

  Het is een misverstand om te denken dat je alleen een traineeship kunt doen als je net bent afgestudeerd. Ik ben zelf niet meteen na mijn studie, Strategic Management, met het traineeship begonnen.

  Ik heb eerst ander werk gedaan. Na mijn studie was ik nog niet klaar voor een echte’ baan. Ik vond het fijn om eerst even iets volwassener te worden.

  Bekijk de video

  Na het succesvol afronden van het Tribers Scrum Master Traineeship vervolg je jouw carrière op jouw manier.

 • Blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de kans om mee te bouwen aan een mooi, jong merk.
 • En kun je uiteindelijk ook mede-eigenaar worden.

 • Heb je helemaal jouw plek gevonden bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om hier in dienst te treden in dezelfde rol of een nieuwe rol die past bij jouw ambities.
 • Heb je na een jaar veel geleerd en ook ontdekt dat dit niet is wat je wil blijven doen. Ook goed! Ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg.
 • Wie weet waar we elkaar weer tegen komen.

  Het selectieproces

  Wij geloven dat je van beide kanten een goed gevoel moet hebben voordat je het ontwikkel programma samen aangaat. Daarom gaat er een selectieproces aan vooraf.

  We starten onze selectie op basis van jouw CV, motivatie en optioneel jouw introductiefilmpje. Vervolgens volgt er een persoonlijk gesprek, nodigen we je uit voor de selectie dag en tekenen we je contract. Vervolgens kun je starten!

  Het allerbelangrijkste is de klik’ met jou als persoon. Heb je één of meerdere onderstaande skills? Dan zijn dat alleen maar pluspunten.

 • Je bent recent HBO / WO afgestudeerd met een achtergrond in (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, organisatiewetenschappen en / of change & strategic management;
 • Je hebt interesse in Innovatie, Entrepreneurship en IT;
 • Je bent niet bang om voor een groep te staan;
 • Je wordt enthousiast van Agile, Scrum, Design Thinking en Lean Start Up;
 • Je maakt waar wat je zegt;
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier