Chefmonteur Elektrotechniek, Rotterdam
ENGIE
Rotterdam , South Holland, Netherlands
5 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als chefmonteur bij ENGIE Services bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het coördineren van en leiding geven aan de uitvoering op elektrotechnische projecten.

Of het nu gaat om het vervangen van de elektrotechnische installatie of het aanpassen van de installaties, of nieuwbouw, als chefmonteur zorg jij er samen met jouw team voor dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt.

Dit doe je door je team van monteurs zo optimaal mogelijk in te zetten.

 • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie
 • Je signaleert knelpunten en lost deze op waar nodig
 • Je instrueert, controleert, motiveert en je bent een coach. De grootte van je team vakmensen hangt af van de grootte van het project.
 • In de verschillende projecten die je onder je hoede hebt, bewaak je de kosten en de planning van oplevering

 • Je onderhoudt contact met werkvoorbereiding, leveranciers, onderaannemers en de opdrachtgever. Uiteraard staat veilig werken hoog op je prioriteitenlijst.
 • Samen zorg je voor het realiseren en slagen van de meest uiteenlopende projecten

  FUNCTIE-EISEN

 • Je beschikt over een afgeronde elektrotechnische opleiding op minimaal MBO-3 niveau
 • Je bent in het bezit van je VCA en NEN3140 certificaten
 • Je hebt ruime ervaring als elektromonteur in de utiliteiten en heb je al enkele jaren leidinggevende ervaring. Elektrotechnische installaties in de utiliteit hebben voor jou geen geheimen
 • Jouw kennis weet je goed over te brengen op het team
 • Je communiceert gemakkelijk met de opdrachtgever en de monteurs en andere collega’s binnen de eigen organisatie
 • Je staat stevig in je schoenen en met je eigen ervaring als monteur weet je wat er speelt op de werkvloer waardoor je collega’s kunt aanspreken op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Michiel Verdegem via michiel.

  verdegem engie.com of telefonisch op 06 224 452 96.

  Monteurs

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier