Front Office Medewerker
De Uithof
Den Haag, NL
5 dagen geleden

BEN JIJ HET VISITEKAARTJE WAT WIJ ZOEKEN?

Bij de front office ben je het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en andere externe partijen. Je helpt de gasten aan de kassa bij de ticketverkoop voor één van onze activiteiten, beantwoordt de telefoon, verstrekt juiste informatie en weet ook de binnenkomende mail op correcte wijze te beantwoorden.

Verder begeleid je zakelijke partijen en kinderfeestjes van en naar de activiteiten en ben je voor hen op deze dag het aanspreekpunt.

Kortom, elke dag weer een te gekke uitdaging waarbij geen enkele dag hetzelfde is.

Wij vragen PER DIRECT

Een collega met goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Je vindt het leuk om contact te hebben met de gasten. Door je proactieve en ondernemende werkhouding ben je prima in staat om iedereen een welkom gevoel te geven.

Help jij ons bedrijf een stap verder om het onze gasten nog beter naar hun zin te maken?

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je bent klantgericht, enthousiast en je hebt een dienstverlenende houding
 • Je bent representatief en verzorgd
 • Je bent proactief en accuraat
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je beheersing van de Nederlandse taal is zowel mondeling als schriftelijk correct
 • Je beheerst het MS Office pakket
 • Je hebt geen bezwaar om weekenddiensten en avonddiensten te draaien, dit is een absolute must!
 • De werkplek

  De Uithof is een dynamische en sportieve organisatie. In het sportcomplex zijn een ijsbaan, sneeuwbaan, ijshockeyhal, kartbaan, klimmuur, airsoft en een sportschool gevestigd.

  De Uithof beschikt ook over een modern en gezellig grand café en diverse themacafés zoals het ski café en het kart café.

  In De Uithof zijn in het hoogseizoen, van oktober tot en met maart, een honderdtal medewerkers verantwoordelijk voor het geven van het unieke Uithof gevoel aan onze bezoekers.

  De werktijden

  In het hoogseizoen is De Uithof 7 dagen per week geopend. De werktijden zijn afwisselend. Wij zoeken iemand die er geen bezwaar tegen heeft om in de avonden en weekenden te werken.

  Wij bieden

  Een leuke werkomgeving met afwisselend werk én enthousiaste en leuke collega’s in het meest unieke vrijetijdscomplex van Nederland! Het arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform.

  Ook krijg je korting op alle activiteiten van De Uithof!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier