Orthopedisch adviseur OS
OIM Orthopedie
Amersfoort
2 dagen geleden

Ben jij een klantgerichte en enthousiaste adviseur die gaat voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is de baan

Als Orthopedisch adviseur schoentechniek ben je werkzaam op één of meerdere van onze locaties in Utrecht. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig adviseren over orthopedische schoenen en aanverwante hulpmiddelen aan klanten en voorschrijvers.

Je meet de orthopedische schoenvoorziening van de klant aan, begeleidt de pas- en afleverfase, biedt de klant de noodzakelijke nazorg en wikkelt de bijbehorende administratie af.

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je functie uit te voeren, maar vindt het ook fijn om met je collegas te sparren als dat nodig is.

Wij geven je daarbij alle ruimte om zelf met ideeën voor verbetering te komen.

Daarnaast werk je nauw samen met voorschrijvers in de divisieen onderhoudt de contacten met de diverse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen.

Je vindt het leuk om een goede relatie met hen op te bouwen en te onderhouden; ook het persoonlijk contact met klanten gaat jou van nature goed af.

Je geeft klanten oprechte aandacht en doet alles wat in je vermogen ligt om hen zo goed en snel mogelijk te helpen.

Als je nog niet zoveel ervaring hebt dan bieden wij de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren van onze professionals.

Al tijdens het traject adviseer je klanten met eenvoudige klantvragen. Je krijgt gedurende jouw ontwikkeling naar adviseur steeds meer verantwoordelijkheid.

Wat verwachten we van jou?

 • een afgeronde hbo-opleiding Orthopedische Schoentechnologie of een afgeronde mbo-opleiding Orthopedisch Schoentechnicus niveau 4 (je voldoet hierbij aan de criteria van het generaal pardon vastgesteld door de NVOS / Orthobanda);
 • ambitie en enthousiasme om je verder te ontwikkelen als adviseur in de orthopedische schoentechniek;
 • een proactieve en ondernemende houding;
 • klantgericht en communicatief sterk;
 • in bezit van een rijbewijs en bereid om op meerdere locaties te werken.
 • Wat hebben we jou te bieden?

 • een interessante functie in een organisatie met leuke teams dat voor elkaar en de klant gaat;
 • een dienstverband van 32-38 uur per week;
 • goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Schoentechniek.
 • Over OIM

  OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met ca. 450 medewerkers verspreid over 29 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland.

  Overal hebben wij hetzelfde doel : onze klanten hun leven laten leiden zoals zij dat willen. Hun de mogelijkheid geven om mee te doen in de maatschappij.

  Om maximaal actief te zijn, op ieders eigen niveau. Of het nou om topsport gaat of om een dagelijks wandelingetje met de hond.

  Daarbij hebben we aandacht voor het welzijn van de héle mens.

  Al sinds 1981 werken wij met kwalitatief hoogstaande orthopedische maatwerkproducten (protheses, ortheses, orthopedische schoenen), en dienstverlening (zoals compressiezorg) in vooraanstaande revalidatiecentra en ziekenhuizen.

  Naast onze eigen vestigingen hebben we een productie-unit orthopedische schoenen en voetbedden in Beilen en een hoofdkantoor in Assen.

  Wij zijn trots dat we door een aantal zorgverzekeraars gecontracteerd zijn als expertisecentrum voor arm- en beenprothesiologie.

  Dit betekent dat wij voldoen aan hun strenge kwaliteitscriteria. Ook laat het zien dat onze adviseurs voldoen aan alle gestelde opleidingseisen en zeer ervaren zijn.

  We werken nauw samen met specialisten en paramedici in multidisciplinaire behandelteams.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier