Assistent Storemanager
BEVER
Eindhoven, Netherlands
6 dagen geleden

Buiten begint bij Bever. Wij zijn gek op buiten, avontuurlijk en no-nonsense. Onze liefde voor buiten brengen we dagelijks over op talloze klanten.

En daar hebben we jou bij nodig!

Het avontuur Ben je net zoveel van Buiten als wij, durf jij verder te gaan dan de gebaande paden? Ben jij commercieel en in je element wanneer je kan bijsturen als je van koers dreigt te raken?

Vind je het prettig om duidelijk te communiceren en jou team naar de hoogste toppen te loodsen? Dan willen wij graag met je in gesprek!

Samen met de Store Manager creëren jullie een team welke fluitend naar het werk gaat en het beste uit zichzelf haalt. Met je team zorg je ervoor dat er een aantrekkelijke winkelprestatie staat en je weet hoe je goede omzetten realiseert.

Met jouw kennis en hulp zorg jij ervoor dat al onze klanten goed voorbereid zijn op hun volgende reis of buitenavontuur.

Door jou gaat de klant met tevreden glimlach naar buiten!

Je uitrusting Wij gaan graag het gesprek met jou aan als je, net als wij, veel buiten bent en hier veel over kunt vertellen.

Je hebt leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen de retail. Je weet hoe je een buitengewone winkel neerzet. Je kunt anderen inspireren en motiveren maar vooral enthousiast krijgen om de beste service te verlenen.

Buiten begint bij Bever Wij zijn echte buitenambassadeurs. Vanuit onze vele eigen buitenavonturen en uitgebreide productkennis brengen we onze liefde voor buiten elke dag over op talloze klanten en bezoekers.

Dit doen we in winkels door heel Nederland, op bever.nl, via ons klantenserviceteam, op ons hoofdkantoor in Pijnacker en natuurlijk : buiten.

We zijn opgericht in 1977 en maken deel uit van de A.S. Adventure Group, de meest succesvolle buitenketen van Europa.

 • Bever biedt jou Een toffe functie in een jonge en enthousiaste werkomgeving waarin open en direct gecommuniceerd wordt én;
 • Een plek waar je al je servicegerichtheid kwijt kunt
 • Online trainingen via Goodhabitz en Myagi om jezelf wanneer je maar wilt te ontwikkelen
 • Verschillende (actieve) trainingen en product clinics
 • Ga gerust 24 dagen per jaar op vakantie en koop er anders wat bij
 • Een reiskosten- en pensioenregeling
 • Korting op je sport abonnement
 • Je krijgt een buitengewone onboarding (inwerkprogramma)
 • 20% personeelskorting op Bever-assortiment
 • Eindhoven

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier