Facility Manager CBRE Kantoren
CBRE
AmsterdamNoord-Holland, Netherlands
5 dagen geleden

Wil jij bijdragen aan de innovatie en verduurzaming van onze kantoren? En vind jij het een gave uitdaging om er voor te zorgen dat jouw collega’s werken in een optimaal functionerend kantoor op een plek waar ze zich thuis voelen?

Lees dan snel verder want CBRE zoekt een Manager Huisvesting! Wat ga je doen? Als Manager Huisvesting ben jij ervoor verantwoordelijk dat al onze kantoren optimaal functioneren.

Dat betreft dus niet alleen ons hoofdkantoor (de waanzinnige Core’ in de Schinkel in Amsterdam), maar ook onze regiokantoren in Amsterdam Zuid, Rotterdam, Utrecht, Den-Haag, Eindhoven en Zwolle.

Daarom is voor jou geen dag hetzelfde!Jij zorgt ervoor dat al onze collega’s een fijne werkomgeving hebben en dat gasten zich welkom voelen.

Tevens ben jij de proactieve schakel tussen onze organisatie en externe onderhoudsbedrijven.Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende werkzaamheden :

 • Het dagelijks beheer van onze vestigingen;
 • Het aansturen en coördineren van de werkzaamheden van de externe bedrijven voor het (bouwkundig en installatietechnisch) onderhoud, het verhelpen van storingen, en het verzorgen van reparaties;
 • Het coördineren van interne verhuizingen;
 • Het maken en vastleggen van afspraken met interne en externe stakeholders.
 • Kortom, een uitdagend en vooral erg afwisselend takenpakket! Wat vragen wij van jou?

 • Jij hebt een afgeronde mbo- of hbo opleiding in facilitaire, technische of bouwkundige richting;
 • Jij beschikt over enkele jaren relevante werkervaring in gebouw beheer of onderhoudsprojecten;
 • Jij stelt kwaliteit voorop en streeft naar 100% tevredenheid;
 • Jij bent communicatief en organisatorisch sterk;
 • Bij voorkeur heb jij ervaring met het bedienen en beheren van Gebouw Beheer Systemen, Energy Management Systemen;
 • Bij voorkeur heb jij affiniteit met kantoorautomatisering (roombooking, Smart Building);
 • Bovenal ben jij servicegericht van karakter.
 • Wat hebben wij jou te bieden? Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

  Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen.

  Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk.

  Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  Over het de afdeling! In deze functie ben je onderdeel van het Office Management team, maar gezamenlijk met de 2 koks zorgen jullie voor alle horeca activiteiten binnen ons kantoor The Core .

  Verder is het Office Management team een hecht team en houdt zich bezig met de interne facilitaire organisatie en ondersteuning van het primaire bedrijfsproces van CBRE.

  Met andere woorden, de afdeling coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn om de medewerkers hun werk zo optimaal mogelijk te kunnen laten uitvoeren.

  Professionaliteit staat voorop, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en je persoonlijke ontwikkeling. Over CBRE Advisory CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt.

  We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in vastgoedadvisering.

  In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

  Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

  Solliciteren? Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

  Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via maaike.janssens cbre.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier