Gastvrouw/ Gastheer
Frankelandgroep
Schiedam, NL
5 dagen geleden

Dit staat je te wachten.

Als Gastvrouw / Gastheer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren voor de dagelijkse verzorging van het eten en drinken van de bewoners in de huiskamer.

Dit doe je op oproepbasis. Een sociaal praatje met onze bewoners over het verleden? Daar word jij gelukkig van. Dagelijks help jij onze bewoners met verschillende activiteiten, zoals de krant lezen of bewegen in de vorm van sport en spel.

Ook het zorgen voor sfeer en gezelligheid is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast ben je alert en signaleer je veranderingen bij onze bewoners.

Dit ben jij

Goede zorg begint voor ons bij het inzetten van deskundige, bevlogen en betrokken medewerkers.Hart voor de horeca en leveren van kwaliteit staan voorop.

Je bent een echte HARTwerker. Wij vragen van jou dan ook de volgende eigenschappen :

 • Flexibel : je bent makkelijk in de omgang en ook makkelijk inzetbaar.
 • Servicegericht : je bent iemand die voor een ander klaarstaat.
 • Sociaal : je voelt mensen goed aan.
 • Als je dan bovendien ook nog enige ervaring in de ouderenzorg hebt, dan ben je voor ons een geschikte kandidaat!

  Dit krijg jij er voor terug

 • een nul uren contract;
 • een superleuke baan in een organisatie waar kwaliteit en trots het allerbelangrijkste zijn en waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
 • leuke collega’s in een prettige en open werksfeer;
 • een goed salaris volgens de CAO VVT op basis van kennis en ervaring in functiegroep 15 (min. 1.892,93 en max. 2.345,78 op basis van een 36 urige werkweek), 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • En vele secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidingsmogelijkheden, een gratis lidmaatschap van de Sport- en Recreatieclub (o.

  a. zwembad en fitnessruimte), fietsenplan, collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar DSW, collectieve pensioenregeling bij PFZW en twee vakantievilla’s in Rockanje en Calpe (Spanje).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier