Werkverantwoordelijke/Vakbekwaam Persoon
Sodexo
Schiphol
6 dagen geleden

Bijdragen aan veilig werken voor jezelf en je collega's?

 • SCHIPHOL
 • Asset Management & Techniek
 • 40 uur
 • Werkverantwoordelijke / Vakbekwaam Persoon in SCHIPHOL Bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldingE-mail deze vacaturejouw naamjouw e-

  mailnaam vriende-mail vriend

  Is het aan jou wel toevertrouwd dat je collega's veilig hun werk kunnen doen en maak je graag deel uit van een krachtige team binnen onze klant KLM?

  Sodexo verzorgt voor KLM technisch beheer en onderhoud van gebouwen en installaties en facilitaire dienstverlening ter ondersteuning van werkprocessen van KLM.

  De werkomgeving is uitdagend en divers. Wij werken in hangaars, motorenshops, logistieke gebouwen en kantoren.

  Je maakt in deze functie deel uit van de afdeling Maintenance Engineering, die acteert als installatie eigenaar en verantwoordelijk is voor het borgen van de beschikbaarheid en continuïteit van de gebouwen en bijbehorende installaties.

  Als Werkverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de elektrische veiligheid (conform NEN 3140) tijdens werkzaamheden aan de elektrische installaties.

  Tevens houd je toezicht op de uitvoering van werkzaamheden en op naleving van de veiligheidsvoorschriften. Hierbij houd je rekening met de risicoanalyses en de wettelijke en bedrijfsgebonden regels en voorschriften, zodat de (complexe) werken worden uitgevoerd met een absoluut minimum aan veiligheidsrisico’s.

  Takenpakket :

 • Het adviseren in het voorbereidingstraject van een project over de veiligheidsmaatregelen voor werkzaamheden en het oplossen van problemen die bij de uitvoering van het werk op dit gebied naar voren komen;
 • Je geeft op het gebied van elektrotechnische veiligheid vakinhoudelijk ondersteuning aan projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders, monteurs, ploegleiders, vakbekwaam personen en voldoende onderrichte personen;
 • Het verschaffen van informatie over de aanpak van het project in de voorbereiding en oplossen van problemen binnen de uitvoering van het werk vanuit specifieke kennis, vaardigheden of ervaring;
 • Het nemen van veiligheidsmaatregelen en het opstellen van veiligheidsmaatregelen;
 • Je stelt verschillende plannen op vanuit jouw expertise, zoals V&G plan, RI&E en Schakelpannen. Vervolgens zorg je er ook voor dat projecten en werken worden uitgevoerd en opgeleverd conform de gestelde eisen uit deze plannen.
 • Je ondersteunt de uitvoering, met het verrichten van schakelhandelingen om een werkgebied spanningsloos te stellen en na de werkzaamheden weer in bedrijf te stellen.

  Als ideale kandidaat voor de functie van Werkverantwoordelijke / Vakbekwaam Persoon beschik je minimaal over een technische mbo opleiding in de richting van elektrotechniek of energietechniek (niveau 4).

  Daarbij heb je meerdere jaren ervaring als Werkverantwoordelijke dan wel als Vakbekwaam Persoon voor projecten. Je bent in staat om zelfstandig de elektrische veiligheid van meerdere (complexe) projecten met een grote diversiteit te bewaken.

 • Je hebt kennis van discipline gerelateerde wet- en regelgeving aangaande gebouwen en elektrotechnische gebouwinstallaties;
 • Vanuit jouw meerjarige ervaring als Werkverantwoordelijke ben je goed bekend met de NEN 3140, NEN 1010
 • Je bent analytisch, planmatig en hebt bij voorkeur ervaring met het optimaliseren van (onderhouds)processen;
 • Een proactieve houding, standvastigheid, de nodige overtuigingskracht en je maakt makkelijk verbinding met collega’s, klanten of leveranciers;
 • Je bent in bezit van het NEN 3140 certificaat WV dan wel IV
 • Je hebt bij voorkeur kennis van Planon
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld via een marktconforme CAO van Sodexo. Ook aan je pensioen is gedacht d.m.v. een collectieve regeling.

  Daarnaast staan doorgroeimogelijkheden en ontwikkeling centraal om het beste uit jezelf te halen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier