Huishoudelijk Medewerker
RST Zorgverleners
Barneveld
2 dagen geleden

Werken als huishoudelijk medewerker is meer dan schoonmaken alleen. Voor een oudere of hulpbehoevende cliënt is jouw aanwezigheid en je hulp van het grootste belang.

Als huishoudelijk medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij onze cliënten thuis en sta je open voor een vriendelijk praatje.

Voor veel cliënten is het best moeilijk dat ze zelf niet meer in staat zijn om hun huis schoon te houden. De bedoeling is dan ook niet dat jij hen al het werk uit handen neemt, maar dat je juist in goed overleg dat doet wat ze zelf niet meer kunnen.

Je neemt daarbij de zelfredzaamheid van de cliënt in acht.

Werken als huishoudelijke hulp biedt je vrijheid en flexibiliteit waarmee je je baan gemakkelijk kunt combineren met de taken als moeder of andere werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker heb je ongeveer 2,5 uur de tijd om bij je cliënt schoon te maken. De badkamer en wc moeten elke week gebeuren en in overleg met je cliënt ga je ook aan de slag met het zuigen en stoffen van de woonkamer en eventueel het schoonmaken van de keuken en / of de slaapkamer.

De dankbaarheid die ik krijg is enorm. Dat geeft veel voldoening om door te gaan en elke week weer met veel plezier naar je werk te gaan.Anita Lindner

Behalve voor het schoonhouden van het huis, vervul je ook een belangrijke rol in het signaleren van situaties waar meer hulp nodig is dan schoonmaken alleen.

Je hebt dus voortdurend je oren en ogen open voor de situatie waarin je cliënt zich bevindt. Als RST willen we graag warm en betrokken zijn : inlevingsvermogen is belangrijk!

Wat wij vragen :

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. In Barneveld zou je er eventueel ook voor kunnen kiezen om op de fiets te gaan.
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Bij een contract met vaste uren werken we zoveel mogelijk met een vast rooster, maar flexibiliteit wordt op prijs gesteld
 • Bij aanname zal een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd worden
 • Wat wij bieden :

 • Een uniform van RST Zorgverleners.
 • Je gaat deel uitmaken van Team Barneveld : een klein en gezellig team. Je leert elkaar snel kennen.
 • Onder dit team vallen ook de plaatsen Achterveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen.
 • Twee keer in het jaar is er werkoverleg waarin je ervaringen en tips kunt delen met elkaar.
 • Als huishoudelijk medewerker ontvang je een brutoloon van minimaal € 10,15 per uur en maximaal € 11,34 per uur, afhankelijk van je leeftijd en je ervaring.
 • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • De kilometers die je moet maken om van de ene cliënt naar de andere te reizen worden ruimhartig vergoed.
 • Dagje meelopen?

  Wil je in de praktijk meemaken hoe het is om te werken als huishoudelijk medewerker? Dat kan! Vul het in en wij regelen dat je een kijkje kunt nemen bij jou in de buurt.

  Bel mij terug

  Ga je liever eerst met iemand in gesprek zodat je meer informatie krijgt én je kunt ontdekken of deze baan wellicht iets voor jou is?

  Vul het bel-mij-terug-formulier in en wij nemen graag contact met jou op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier