Medewerker klantenservice
G4S Beveiliging
Ede, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Krijg jij energie van klantencontact en het sluitenvan deals? En streef jij ondertussen naar de best mogelijkeservice? Dan kan jij je carrière bij G4S vervolgen in de functievan commercieel medewerker klantenservice! Jouw rol In dezefulltime positie voor onze unit training & safety ben jij hétaanspreekpunt voor onze klanten.

Zo beheer je een eigen portfolioen ben je hier verantwoordelijk voor. Je stemt onze dienstverleningaf op de wensen van de klant en werkt deze vervolgens uit in eenpassende offerte.

Deal gesloten?! Dan verwerk je de gegevens in onsCRM-systeem en zorg je ervoor dat de dienstverlening vlekkeloosverloopt.

Als commercieel medewerker klantenservice maak je deeluit van een klein, gedreven en ambitieus team, wat gezamenlijkverantwoordelijk is voor de resultaten.

Kortom; heb jij een vlottebabbel en ben jij ook nog eens een administratief wonder? Wacht danniet langer en begin het nieuwe jaar met deze uitdagende baan!Diploma's Certificaten Overig Minimaal een afgeronde MBO-4opleiding (bijvoorbeeld secretarieel / administratief) 1-3 jaarcommerciële ervaring in een soortgelijke functie Ervaring met(telefonisch) klantcontact Je beheerst de Nederlandse taaluitstekend in woord en geschrift Klantgericht en een gezonde dosislef Ervaring met administratieve processen Een zelfstandige,flexibele werkhouding Praktisch, secuur en oplossingsgericht kanwerken Salaris Arbeidsvoorwaarden Extra's Salaris tussen de €2269en €3050 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring 25vakantiedagen als je fulltime werkt 8,5 % vakantiegeldReiskostenvergoeding Korting op een sportschoolabonnement om ervoorte zorgen dat jij fit blijft! Korting op dagjes uit naarattractieparken of weekendjes weg Persoonlijke trainingen om jezelfverder te ontwikkelen Mocht je nog vragen hebben?

Bel of Whatsappdan naar Sabrina van Wissem (Recruiter) via06-29151907.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier