Huisarts VierhoutenExpertisecentrum
Philadelphia
Vierhouten
3 dagen geleden

Heb je lef, ben je ondernemend en ambitieus en geeft het jou energie om onze cliënten te ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen?

Voor onze locaties in Vierhouten en omstreken zijn we met spoed op zoek naar één of meerdere huisartsen voor gemiddeld 8-24 uren in de week..

De functie

Als huisarts maak je onderdeel uit van de medische dienst. Je wordt ingezet alle facetten van de medische zorg rondom onze cliënten.

Je bent onderdeel van het Expertisecentrum, waarin (para)medici, gedragskundigen en therapeuten hun kennis bundelen. Ieder vanuit zijn eigen specialisme en ervaringen.

Je legt verantwoording af aan de manager expertisecentrum.

Wat ga je doen?

Als huisarts biedt je de eerstelijns zorg. Daarbij richt je je in het bijzonder op specifieke cliënten groepen : cliënten met een ernstige meervoudige beperking, cliënten met psychische-

en gedragsproblemen en ouderen. Je verleent zorg aan zo’n 220 cliënten wonende op het terrein van Vierhouten en omstreken.

De medische dienst werkt met het HIS Medicom.

Je werkt nauw samen met collega huisartsen, gedragskundigen, paramedici, praktijkverpleegkundigen en assistenten van de medische dienst van het terrein op Vierhouten en adviseert hen over de medische aspecten rondom een cliënt.

In gezamenlijkheid ondersteun je de cliënten en diens complexe zorgvragen.

Indien nodig verwijs je cliënten door naar Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) van collega-organisaties. Er is een intensieve samenwerking met diverse collega specialisten zoals psychiater en neuroloog.

Philadelphia heeft tevens een vacature uitstaan voor de werving van een AVG voor Vierhouten.

Dit krijg je van ons

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je.
 • En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

 • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 70. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier