Docent Nederlandse Gebarentaal – locatie Amerfsoort
Pento
Amerfsoort
2 uur geleden

Docent Nederlandse Gebaren Taal

Gaat jouw hart sneller kloppen van een zelfstandige docentenfunctie in een multidisciplinair team? En wil jij bijdragen aan onze missie namelijk het volwaardig laten participeren van mensen met een auditieve en / of communicatieve beperking ? Lees dan snel verder!

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en / of gehoor.

Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij.

Dáar doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en / of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor onze Pento Vroegbehandeling locatie in Amersfoort zijn wij op zoek naar een

Docent Nederlandse Gebarentaal

Wat ga je doen?

Als gebarendocent heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je verzorgt gebarencursussen en -trainingen om cliënten en collega’s vaardigheden in de gebarentaal aan te leren.

Door feedback en evaluaties te verwerken in aanpassingen van les- en cursusprogramma’s en materiaal zorg je ervoor dat de cursussen en trainingen verbeterd worden en dat deze goed aansluiten bij wat deelnemers nodig hebben.

Verder draag je bij aan het verbeteren van de dienstverlening en het vergroten van de kennis van anderen binnen de organisatie op het gebied van gebarentaal en de dovenidentiteit.

Je maakt onderdeel uit van de Vroegbehandeling waar je intensief samenwerkt met de gezinsbegeleider, maatschappelijk werker, logopedist, pedagogisch medewerker en de behandelcoördinator.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een HBO diploma docent NGT
 • Je hebt affiniteit met mensen met een auditieve en communicatieve beperking.
 • Je bent in staat om je in te leven in ouders van onze cliënten en stelt alles in het werk om hen enthousiast te maken op het gebied van gebaren gebruiken in de communicatie met hun kind.
 • Je neemt initiatief
 • Je bent flexibel inzetbaar en 1 ochtend en 2 avonden per week inzetbaar (avonden worden in overleg gepland met de andere gebarendocent).
 • Wat mag je van ons verwachten?

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een half jaar (ter vervanging bij ziekte)
 • De arbeidsduur is 9 uur per week (flexibel in te zetten).
 • De functie is ingeschaald in FWG 45 en kent een maximum van € 3322,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier