Heftruckchauffeur
Abiant
Groningen, NL
6 dagen geleden

Over de functie

Je komt te werken in een groot magazijn als heftruckchauffeur en hier laad en los jij de vrachtauto’s die op de afdeling transport binnenkomen.

Met de heftruck kun jij deze werkzaamheden nauwkeurig uitvoeren en houdt jij rekening met de veiligheid. Daarnaast help jij je collega's in het magazijn en werken jullie op een prettig manier samen.

Om alles op orde te houden in het magazijn help je ook met het verplaatsen van artikelen en na afloop van je werkdag zorg je ervoor dat de werkplaats er netjes en verzorgd uit ziet.

Functie-eisen

 • heftruckcertificaat
 • proactieve houding
 • per direct beschikbaar
 • Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een trotse oude zelfstandige familiedistilleerderij. Ze zijn een ondernemende club, die kansen om weet te zetten in actie met een drijfveer van passie voor ambacht en lekkere producten.

  De bedrijfscultuur is een informele no-nonsense mentaliteit waarin ondernemerschap, innoveren, teamgeest en korte communicatielijnen centraal staan.

  Ze stimuleren je om het beste in jezelf naar boven te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier