Beleidsmedewerker ABC (Gezamenlijke Brandweer)
Brandweer
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Heb je geen problemen met een deadline en word je enthousiast van projectmatig werken? Ben je flexibel inzetbaar in diverse projecten en verlies je daarbij niet het overzicht?

Kun je je verdiepen in diverse onderwerpen en weet jij je kennis op het gebied van veiligheid en brandweer goed te verwoorden?

Heb je een aantoonbaar HBOwerk en denkniveau, met relevante werkervaring? Dan kun jij binnenkort onze nieuwe collega in het team ABC worden.

We gaan voor kwaliteit en streven naar diversiteit .

Het team ABC (Accountmanagement, Beleid en Compliance) bestaat op dit moment uit collega’s en maakt samen met de teams Materieel, Huisvesting & Logistiek (MHL), Operationele Informatie en Planvorming (OIP) en Vakbekwaam worden onderdeel uit van de afdeling Preparatie & Ondersteuning Ledenbedrijven.

Binnen team ABC wordt de relatie met onze ledenbedrijven onderhouden, wordt beleid opgesteld en zorgen we er samen voor dat onze lidbedrijven kunnen voldoen aan de wet en regelgeving en vergunningsvoorschriften.

Waar zijn we naar op zoek?

Als beleidsmedewerker ABC ben je verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van beleid en neem je deel aan projecten als deelnemer of (deel)projectleider.

Je bent een selfstarter en houdt van afwisseling in je werk, zonder daarbij het overzicht te verliezen. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed en je weet dit in concrete en bruikbare adviezen om te zetten.

Dit doe je uiteraard niet alleen vanachter je bureau. Je gaat actief op zoek naar informatie en weet daarbij een effectief netwerk op te bouwen.

Verder kun je ook nog betrokken worden bij andere projecten. Naast een aantoonbaar HBOwerk en denkniveau, met relevante werkervaring, zijn we op zoek naar een leuke en energieke collega, met de nodige proactiviteit en een groot vermogen tot organiseren.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een mooie baan, afwisselend werk, leuke collega’s, veel zelfstandigheid, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en zicht op een vast dienstverband Het salaris bedraagt maximaal € .

o.b.v. een urige werkweek. Het verdelen van de werkuren over vier dagen behoort tot de mogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier