Specialist SAP Solution Manager
Achmea
Apeldoorn, NL
17 minuuten geleden

Over deze vacature

Wil jij als expert werken in een toonaangevende SAP omgeving en de nieuwste ontwikkelingen implementeren? Dan heten we je graag van harte welkom! Wij lopen graag voorop en het liefste samen met jou!

SAP Solution Manager wordt bij Achmea gebruikt als de spil in het web van het SAP landschap en is daarmee essentieel voor het beheer van zo’n 40 productieve omgevingen en hun voorliggende ontwikkel-

en beheeromgevingen. We maken intensief gebruik van de centrale monitoring functionaliteit, en willen BPCA, CTA, BPO dashboards en Quality Gate Management (meer) gaan gebruiken.

Als Specialist SAP Solution Manager zorg jij voor de helft van je tijd voor de continuïteit van de huidige functionaliteiten.

In de andere helft van je tijd houdt je nieuwe ontwikkelingen in de gaten en speel je daarop in. Je onderzoekt of er meerwaarde voor Achmea is en vervolgens implementeer je nieuwe functionaliteiten binnen SAP.

Je begrijpt naast de techniek ook je interne klant en zorgt ervoor dat de bestaande en nieuwe functionaliteiten zo optimaal mogelijk worden ingezet.

Je functie bestaat dus zowel uit operationele activiteiten als vernieuwing en dat alles binnen een complexe en veranderende omgeving.

Een enorm brede rol dus, met elementen in zich van domein architect, functioneel beheerder, systeemspecialist en applicatiemanager.

We willen niet alleen voorop lopen, maar ook de toekomst een stap voor zijn. Verzekeren draait om het inschatten van risico's en preventieve oplossingen verzinnen voor onze klanten.

Dat doen we voor ruim 10 miljoen Nederlanders, dus je impact is enorm. Artificial Intelligence, drones, service-apps : we zetten nieuwe technologie in om onze services nog makkelijker te maken.

En onze verzekeringen nóg persoonlijker. De wereld verandert elke dag. Dus wij ook. En jij? Help jij ons de toekomst een stap voor te blijven?

Run SAP

Als Sap Solution Management specialist kom je te werken in het team Run SAP dat zich onder andere richt op het beheer en uitbouw van de Toolchain die gebruikt wordt voor het efficiënt bouwen en beheren van SAP.

Naast Solution Manager is ook Security, Authorisaties en Release en Deployment management in het team belegd. Het team is in totaal 12 man groot.

Je krijgt een hoop enthousiaste collega’s die professioneel bezig zijn met hun vak. Je krijgt volop ruimte voor ontplooiing zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk gebied.

Jouw achtergrond

Wat jou uniek maakt als Specialist SAP Solution Manager

Wat jou uniek maakt als Specialist SAP Solution Manager :

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met SAP Solution Manager, zowel op technisch vlak als wel Run en Build
 • Kennis en ervaring van CHaRM, CDMS, CSOL, QGM, LMDB, Logical Components, CTS, Template Management, Retrofit, Self Service Reporting
 • In staat om zelfstandig te werken en de verbinding en samenwerking te zoeken met de SAP- en project teams.
 • Je ambitie om je verder te ontwikkelen als Specialist
 • Je drive om innovatief aan het werk te gaan en aan je eigen ontwikkeling te werken
 • 360 graden

  Kijk eens rond in Apeldoorn

  Wat wij bieden

  Als maatschappelijk betrokken organisatie hebben we naast aandacht voor onze klanten, ook aandacht voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-

  privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien.

  Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor.

  We bieden ook uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • Een salaris tussen € 3 383,- tot € 5342,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week)
 • Afhankelijk van de kennis en werkervaring die je meebrengt, word je ingeschaald
 • Een functie voor 36 uur per week met standplaats Tilburg of Apeldoorn. De meeste collega’s werken in Tilburg, maar je mag ook vanuit Apeldoorn werken.
 • Daarnaast is er in overleg de mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Zo kunnen we onze klant optimaal van dienst zijn, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis.

  4x9 is natuurlijk mogelijk.

 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.

 • Elk jaar opnieuw de keuze voor meer of minder uren werken, afhankelijk van je aantal werkuren en de mogelijkheden op de afdeling.
 • Je krijgt korting op je ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis
 • Je krijgt korting op schadeverzekeringen die je afsluit bij Centraal Beheer en Interpolis
 • Wanneer jouw heenreis meer dan 10 kilometer bedraagt, ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • Je neemt deel aan de Achmea pensioenregeling (middelloonregeling).
 • Flexibel werken

  Werken waar en wanneer het jou uitkomt

  IT met impact

  Maak het leven van miljoenen mensen beter met jouw IT-oplossingen

  Loop voorop

  Met de nieuwste technologie tackelen wij de grootste IT-uitdagingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier