Operationeel Inkoper
Antonius Zorggroep
Sneek
5 uur geleden

Word jij enthousiast van faciliteren van optimale leveringsbetrouwbaarheid van onze goederen in afstemming met onze interne klant?

Ben jij continu gericht op gestructureerd verbeteren en niet vies van innovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling

De afdeling Inkoop is een klant- en resultaatgerichte afdeling die op professionele wijze zorg draagt voor de voorbereiding, de onderhandeling en het contracteren bij de aanschaf van goederen en diensten.

De afdeling Inkoop verzorgt alle inkooptaken op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. Dit met het doel dat goederen en diensten op de juiste tijd en op de juiste plek tegen de juiste condities beschikbaar zijn.

De klanten van Inkoop zijn divers en variëren van medisch specialisten tot verpleegkundigen en managers bedrijfsvoering.

In zowel regionaal als nationaal verband werkt de afdeling Inkoop samen met diverse ziekenhuizen.

Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen

Sinds 2018 werken de vier Friese ziekenhuizen, MCL, Tjongerschans, Antonius Ziekenhuis en Nij Smellinghe, samen in de Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ).

Tevens zijn 13 regionale zorginstellingen aangesloten. Het IFZ heeft als doel optimale contracten voor de zorg af te sluiten met leveranciers.

De afdeling Inkoop van het Antonius Ziekenhuis levert een actieve bijdrage binnen het IFZ, dit wordt dus ook van jou verwacht!

Wie ben jij?

Je draagt zorg voor een accurate inkoopadministratie ten einde een goede doorstroming van leveringen te waarborgen. Je voert zelfstandig (kleinere) inkooptrajecten uit en je ondersteunt inkopers o.

a. bij (grotere) inkooptrajecten. Je helpt actief mee in het verder ontwikkelen, automatiseren en in de toekomst robotiseren van processen.

Je werkt op het snijvlak van (eind)gebruiker, inkoop, logistiek en industrie. In dat kader onderhoud je veelvuldig telefonisch contact met betrokken partijen.

Je bent communicatief en administratief dan ook vaardig. Je bent volhardend in het bereiken van doelstellingen en weet je goed staande te houden in een complexe organisatie.

Je bent gewend om digitaal te werken en bereid om een bijdrage te leveren aan een verdere digitalisering van de processen.

In je werkrelaties zoek je de verbinding.

Je hebt kennis van en affiniteit met automatiseringssystemen en beschikt over uitstekende Excel-vaardigheden. Het beheren van de inkoopstamgegevens in ons ERP-systeem is voor jou een koud kunstje.

Verder :

 • beschik je minimaal over een opleiding in bedrijfs-administratieve richting op MBO-4 niveau, aangevuld met minimaal NEVI MIL of NEVI 1 of een gelijkwaardig diploma;
 • heb je ervaring en affiniteit met het digitaliseren van processen;
 • ben je innovatief ingesteld en klant- en resultaatgericht;
 • ben je accuraat, stressbestendig en gericht op continue verbeteren;
 • beschik je over goede sociale vaardigheden en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Wij bieden jou

  Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die voortdurend verbeteren als missie heeft. Een functie waarin je in verbinding staat met collega’s in de regio om samen met hun de regionale inkoopfunctie verder vorm te geven en te optimaliseren.

  Verder gelden de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • Een fulltime aanstelling voor onbepaalde tijd van 36 uur (pré) of 32 uur
 • per week;
 • Een salaris conform FWG 40 van de cao Ziekenhuizen;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakmatige ontwikkeling;
 • En niet te vergeten, onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op een fitnessabonnement en collectieve korting op je zorgverzekering.
 • Over Antonius

  De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland. We werken in de regio Zuidwest-Friesland en in de Noordoostpolder.

  Op weg naar 2022 combineren we binnen de Antonius Zorggroep het beste uit twee werelden : in het ziekenhuis als het moet, thuis als het kan.

  We leveren de beste zorg, zoveel mogelijk in de thuissituatie. Zowel fysiek als online, altijd passend bij patiënt of cliënt, familie en direct betrokkenen.

  Ontwikkeling, innovatie en patiënten participatie staan centraal in onze organisatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier