Coördinerend werkbegeleider horeca Dordrecht
Philadelphia
Dordrecht
6 dagen geleden

Lunchroom Den Witten Haen is een bruisende horeca locatie in het centrum van Dordrecht. We bieden een werkplek voor veel verschillende cliënten, van mensen met autisme tot mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Doordat we ook twee externe werkplekken hebben (Bibliotheek, Koffiecorner sociale dienst en 'Het', dé koffiebar To go) kunnen cliënten op verschillende plekken leren werken in de horeca.

Vanwege ziekte en een aankomend zwangerschapsverlof zijn we nu op zoek naar een collega voor 24 uur voor de periode van 9 maanden .

Praktijk leert dat we zo hard groeien dat de kans groot is dat je na deze 9 maanden langer kan blijven mits het van beide kanten goed bevalt en je flexibel bent met betrekking tot je inzet.

Als begeleider moet je clienten kunnen begeleiden van verschillende niveaus. Je ziet direct als een client niet lekker in zijn vel zit, als je hem af moet remmen of juist dat ene zetje moet geven om hem te stimuleren.

Je bent verantwoordelijk voor alle facetten van het draaien van de lunchroom. Affiniteit met horeca is dan ook een must.

Als coördinerend werkbegeleider ben je eindverantwoordelijk voor een deel van de cliënten. Je stelt ontwikkelingsdoelen op en helpt deze te bereiken.

Je houdt zorgvuldig hun dossiers bij. Zowel wat betreft ontwikkeling als de indicatiekant. Je kan gemakkelijk schakelen en kan prima op een dag verschillende taken uitvoeren.

Je rapporteert kort en bondig en informeert collega's. Je werkt in een groot team dus informatie delen is een belangrijk onderdeel van je werk.

Wij kijken graag naar wat cliënten wel kunnen en niet naar wat ze niet kunnen, je kunt ze kaders bieden waarin ze hun talenten kunnen ontwikkelen.

Je bent flexibel inzetbaar op diverse locaties. Je moet kunnen schakelen tussen een cliënt begeleiden en gasten ontvangen in de lunchroom.

Voor deze functie zoeken wij een collega met minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding, maar je bezit over hbo werk- en denkniveau.

Dit krijg je van ons

 • Een groot gedreven team met hart voor de zaak
 • Ontzettend veel werkplezier dankzij onze clienten, zij maken elke dag weer het verschil voor ons
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2085,- en maximaal €3189,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een contract voor bepaalde tijd, in overleg na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier