Milieukundig Begeleider
bouwhuysch
Hoorn, NL
1 dag geleden

Als Milieukundig Begeleider zoek jij alles tot de bodem uit; jij houdt toezicht op de saneringswerkzaamheden en kijkt of deze worden verricht binnen de geldende protocollen.

Bij het ontbreken van goed bodemonderzoek kan de vervuilde grond over het hoofd worden gezien met alle gevolgen van dien.

Jij legt met jouw metingen verschillende vervuilingen en kwaliteiten van de ondergrond vast. Zie jij jezelf al buiten met je voeten in de klei ?

Ik nodig je van harte uit om hier samen verder over te praten.

Jouw skills

 • De functie Milieukundig Begeleider is uitermate geschikt voor iemand met een afgeronde MBO-4 opleiding;
 • Je houdt van werken in de zon maar bent ook niet bang voor wat regen;
 • Mensen vinden jouw kritiek op zaken altijd gegrond;
 • Jij kan goed samen werken als je op het veld werkt.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Dit advies- en ingenieurs is onderdeel van een middelgrote aannemer; hierdoor combineer je de voordelen van een grote en kleine organisatie.

  Je zit niet vast binnen je eigen werkgebied maar je wordt ook uitgedaagd om mee te werken met andere afdelingen binnen verschillende vakgebieden.

  Dit adviesbureau focust zich op het toepassen van nieuwe technieken op het gebied van 2D / 3D enigineering & modelling en BIM werken.

  Dit adviesbureau is een dynamische bedrijf met respect voor het verleden maar het vizier gericht op de toekomst. Ben jij op zoek naar persoonlijke- en technische ontwikkeling dan dagen wij jou uit om dit doen binnen de grote diversiteit van dit bedrijf.

  Benefits - Milieukundig Begeleider

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als milieukundig begeleider.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €3500,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier