Labhulp (zaterdag)
Eurofins
Barneveld, Netherland
5 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-

forma omzet van 4.2€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren.

Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices.

Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen.

Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-

adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten.

Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

Functieomschrijving

Voor de afdeling Anorganisch zijn wij per direct op zoek naar een :

Labhulp voor de zaterdag

Beschikbaar op zaterdagochtend en eventueel bij oproep doordeweeks (oproepovereenkomst)

Doel van de functie

Als labhulp voer je eerst, onder begeleiding van een ervaren laborant, voorbewerkingen op monsters uit en voer je later zelfstandig voorbewerkingen uit.

Je maakt eerst kennis met één type apparatuur of techniek en je voert jouw werkzaamheden uit op basis van de voorschriften en instructies en je gaat nauwkeurig te werk.

Werkzaamheden

Je voert handelingen uit ten behoeve van het voorbehandelen van monstermateriaal, zodanig dat :

 • Met behulp van diverse apparatuur verschillende technieken toegepast worden
 • Je aan de hand van de voorschriften bepaald welke handelingen moeten worden uitgevoerd;
 • Je bijzonderheden signaleert en voorlegt aan jouw leidinggevende.
 • Je gaat verantwoordelijk met de gebruikte middelen om, zodanig dat : Gelet is op je eigen veiligheid en die van de anderen in het laboratorium;
 • Je de gebruikte apparatuur op de juiste wijze gebruikt en probleemsituaties voorlegt aan jouw leidinggevende.
 • Profiel

 • Minimaal een afgeronde VMBO opleiding;
 • Je bent beschikbaar op zaterdagochtend en bij oproep doordeweeks;
 • Werkervaring binnen een productieomgeving is een pré;
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen;
 • Je bent stressbestendig en kunt zodoende prima presteren onder tijdsdruk;
 • Benodigde competenties : betrouwbaarheid, collegialiteit, punctualiteit.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier