Category manager
Technische Unie
Amstelveen, NL
2 dagen geleden

Je baan Als category manager ben je verantwoordelijk voor de inkoop en marketing van je eigen categorie producten binnen elektrotechniek.

Aan de hand van marktanalyses, marketing- en leveranciersplannen formuleer je een assortimentsstrategie en bedenk je totaaloplossingen, waar je vervolgens invulling aan geeft.

Je bent de verbindende schakel tussen gerenommeerde leveranciers en interne klanten. Onderhandelen met win-win is een belangrijk onderdeel van je dagelijks werk.

Je onderhoudt nauwe contacten met de verkooporganisatie over commerciële ondersteuning en de wensen vanuit de markt. Je gaat daadkrachtig en resultaatgericht te werk.

Door jouw sterke persoonlijkheid en frisse blik kun jij in de dynamiek van de dag de rust bewaren en kansen creëren.

De productgroep Elektrotechniek is één van de zes inkoop productgroepen van Technische Unie. Samen met een proactief team van professionals zijn we als marktleider toonaangevend in een dynamische markt.

Lees hier de van een van onze Category managers. Nieuwsgierig geworden en wil je alvast kennis maken met jouw nieuwe manager?

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop - en .

Je profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en een aantal jaar relevante ervaring in inkoop of category management.
 • Je bent commercieel, analytisch en verbindend en hebt technische affiniteit.
 • Je bent ondernemend, overtuigend en resultaatgericht.
 • Is deze vacature van Category manager net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier