Strategische Business Navigator
Kamer van Koophandel
Utrecht, Nederland
2 dagen geleden

Jouw kracht

In deze veranderende omgeving zijn we op zoek naar een consultant of ervaren business controller die zich niet omver laat blazen en kritisch durft te zijn.

Iemand die graag aan de voorkant opereert, kijkt naar het verhaal áchter de cijfers en een gewaardeerde sparringpartner is voor de Raad van Bestuur, managers en andere stakeholders.

Met jouw kennis en ervaring weet je de organisatie van gedegen advies te voorzien voor vergaande strategische beslissingen.

Met jouw rapportages, adviezen en andere interventies navigeer je samen met de business en realiseer je in deze samenwerking de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen.

Wat we vragen

Als strategisch business navigator heb je uiteraard een scherp oog voor risicomanagement en zet je resultaatgericht de juiste acties uit.

Je begrijpt welk impact verandertrajecten hebben op de zachte kant van de organisatie en speelt hier uitstekend op in. Jouw ervaring met performancemanagement komt uitstekend van pas in de organisatieverandering waarin de KVK zich momenteel bevindt.

Als geen ander weet je de Raad van Bestuur te voorzien van essentiële sturingsinformatie. Je bent gedreven om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie in een enthousiast team waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt.

Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En dan ook nog :

 • Een fulltime functie BBRA en bedraagt maximaal € 6596,- bruto per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%
 • Shuttel vervoerskaart
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet)
 • Goede verlof-, pensioen- en ziektekostenregeling.
 • Werken voor ondernemers

  Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap.

  We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers.

  Dit doen we zoveel mogelijk online. We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo'n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang.

  Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

  Tijd om te ondernemen

  Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons.

  Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe strategisch business navigator?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier