Commercieel medewerker binnendienst
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Bij deze Rotterdamse organisatie staat humor en aanpakken centraal. Samen met jouw collega’s spreek jij dagelijks diverse klanten vanuit binnen en buitenland.

Bij deze opdrachtgever treed je direct in dienst en is er uitzicht op een vast dienstverband. En, kun je meedenken in procesverbetering en mag je deze projecten zelf oppakken.

Als commercieel medewerker binnendienst sta je dagelijks in contact met klanten. Zowel telefonisch als per e-mail beantwoord je klantvragen en doe je net dat stapje extra voor de klant en je collega’s.

Naar aanleiding van het contact met de klant verschaf je de bijbehorende productinformatie, verzorg je de offerte en bel je deze na bij de klant.

Door bestaande relaties voldoende aandacht te geven signaleer je weer nieuwe kansen en wordt cross selling jouw uitdaging.

De commercieel medewerker binnendienst is ook verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages voor de sales manager.

Op basis hiervan worden trends bij klanten gesignaleerd speel je hierop in.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier